Dobrý večer chcela by som sa spýtať nemal niekto problém ze mame hnačky ale horúčky nemáme len pri každom prdiku stále je plienka špinavá a tak isto kaka mi často aj 5 krát do dňa bola som aj u lekára a ona nevie s čoho zobrala mu vyterik so zadku ale výsledky budú až v Piatok preto sa obraciam ci náhodou niekto nemal ten ísť, problém niekto tu na. Ďakujem
Mozu mu ist zubky.
@zoruska môže byť aj to spomínala ale pozerala na Jasna a ze ona nevie tak ja už neviem... Ale ďakujem za názor 🙂
@dominikakotorova my sme mali prednedavnom taky isty problem. Tiez nevedela dr. ze z coho. Vymenili sme mlieko za bezlaktozove a upravilo sa to.
@liena21 ďakujem za radu môj malý pije bebu optripro Ha1 a už sa nám objavili aj sopliky
@dominikakotorova tiez sme mali bebu, ale optipro comfort. Ked ma crevo infekciu je jedno aku, nedokaze spracovat laktozu. Ako som presla na bezlaktozove, sa hnacka vytratila a po nejakom cca tyzdni som sa vratila na bebu a bolo dobre.
@liena21 ďakujem za radu ja už sama neviem co môže byt dnes papal normelne a večer a neho gejzír a Hnacky mame... Asi to bude TM že je alergický na mliečko uvidíme zajtra by malý prísť výsledky a labaaku tak dúfam ze už na to prídeme co je mojemu malému
@dominikakotorova a co papate? My sme viac ako tyzden jedli ryzu s mrkvou pripadne ryzu z jablkom. Nic viac a na veceru len to mliecko bezlaktozove.
@liena21 my sme boli v nemocnici lebo mam zistili laryngitídu a tam nam na hnačky začali dávať hylak a od kedy berie je to lepšie ale do vtedy som mu dávala do mliečka banán trosku nám pomohol ale potom stále sa nám vracala ta hnačka jedna kačka dobrá a tamto už zle aj odvar s ryzy som dávala a ani ten mi nepomohol ako som napísala až v nemocnici ako nám začali dávať hylak tak je to lepšie zatial
@dominikakotorova to ma mrzi, ze ste boli v nemocnici. A z coho je laryngitida? Mozno sme ju prekonali a ani nevieme o tom.
skvelý typ je homeopatikum arsenicum album
@dominikakotorova môj malý ma 4 mesiace