Hlísty u detí

lulu2807
23. júl 2023

Dobrý deň stretol sa už niekto s tým že sa dieťaťu vrátili hlisty? Mal ich cca pred pól rokom dostali sme tabletky na to lenže teraz sa mu zas vrátili.
Samozjreme zajtra ráno okamžite volám lekárke.
Len mám strach ze či môže vôbec dostať zas lieky po tak krátkej dobe aby mu to niečo nespravilo s červami a žalúdkom.
Tipujem ze to dostal od svokrynho psa keďže si zaobstarali druheho(šteniatko) a ten Psik očividne nebol odcervovany u bývalých majiteľov nakoľko oni ked ho dali teraz očkovať a odcervit tak sme našli hlisty v jeho výkaloch..

pribinak
23. júl 2023

@lulu2807 tabletky na Hlisty deťom nijak vážne neublizia

magdalenal
23. júl 2023

@lulu2807 nasa mala minuly rok 3x mrle a to ma dobru hygienu, netusim kde chytila. Tiez ma to prekvapilo, my sme mali za cele detstvo asi 2x len. Lekarka vravela, ze deti mozu mat aj cestejsie a zniva jej dala Vermox, preliecili sme a dobre.

lulu2807
autor
23. júl 2023

@magdalenal ja som ako dieťa nemala nikdy preto som z toho taká prekvapená že sa mu to vratilo
Pritom tiež hygienu ma dobrú
Len je akurát tak strašne umrcany a hnackuje mi ale zas to môže byt aj od zubov lebo nam idú horné očné

slavomira236
23. júl 2023

@lulu2807 pamatam ze brat to mal cele detstvo dokola mama chytila v porodnici a potom mal brat stale
Ja s raz mala ako tehotna uz davno byvali sme u svokry a ona tam pustala macku to uz je 23 rokov potom nic a znovu som dostala cez koronu a nechapem zcoho ked sme len doma sedeli bol zakaz vychadzania

lulu2807
autor
23. júl 2023

@slavomira236 môj malý uz 3x uz som z toho na nervy
Dneska jak aom ho išla uspavat len sa skrabal a ukazoval že ma au.. tak ma to zožeria že mu v tej sekunde neviem pomôcť 😞 a typujem že tento x dá preventívne aj nám doma tabletky