Hlieny u bábätka

victoria772014
12. nov 2016

Mamicky viete mi prosim nejak poradit?
Moj maly ma 2m a od porodu mi chrchle ma huste hlieny vzadu za nosom az ma chapete...napil sa mi vody museli ho kriesit a ked ho odsavali tak mu neodsali vsetko.hned na porodnej sale som im to povedala ze chrci a pocut ze tam este ma...ze to si vykasle..... 😠 odsavame o dusu hlavne v noci kedze viac lezi steka mu to a hlta ich...zabehne mu alebo ho napina a hlieny ma aj v stolici.
Mali sme Pamycon aj Mucosolvan a nist...teraz teda skusame Stodal uvidime ci pomoze aspom troska...papa pekne aj pribera ale tych hlienov sa nevieme zbavit.. ☹ boli sme aj v nenocnici lrbo sa v noci dusil a nevedel sa nadychnut aj na Orl a nic mu nedali lebo ze je malinky.
Poradte prosim ako mu pomoct

stepanka274
12. nov 2016

Daj mu trochu vyssie hlavicku, ale nech mu vysetria aj reflux.

victoria772014
autor
13. nov 2016

hlavicku ma tak vysoko ako sa da to som dala hned....a na gastro sme objednani tak uvidime

matisekc
13. nov 2016

Odporúčam kúpiť inhalator a inhalovat vincentku, mojim deťom to neskutočne pomohlo, lepšie ako kvapky do nosa

evkaterezka
13. nov 2016

Sprej morska voda..a hlavne odsavacku..dobra je aj od cchicco..a aj fenistil pomaha..stale lepsie ako ine lieky..rozpusta huste hlieny..

evittam
13. nov 2016

@evkaterezka Fenistil?! Stále lepšie ako iné lieky? Si nájdi čo je to za svinstvo a potom tu píš niečo takéto.

katrinka8
14. nov 2016

@evkaterezka - fenistil v žiadnom prípade nerozpúšťa hlieny. Fenistil je na alergické reakcie alebo proti svrbeniu. Môže spôsobiť, že trochu tlmí podráždené sliznice, ale hlieny nerozpúšťa.
Na rozpúšťanie hlienov, ktoré bábätká nevedia vykašľať či vysmrkať, je vhodný Sinupret. Kvapky dostaneš bežne kúpiť v lekárni, sú vhodné pre detičky neviem či od narodenia alebo od 1 mesiaca. Keďže sa jedná o bylinkovú zmes,je možné aj dlhodobejšie užívanie.

victoria772014
autor
14. nov 2016

Sinupret som davala ale vracal mi z neho 😢 fenistil davam takisto na noc ten nu ako tak pomoze ale ajtak odsavame najmenej 3krat...morsku vodu mame takisto aj Nasivin na nostek...uz neviem cim takym mu pomoct hadam ten Stodal zaberie...

maca283
14. nov 2016

@victoria772014 A neskusala si tymianovu masticku a jedlu sibirsku unas je to velky pomocnik od narodenia malej a pomaha to Pozri si stranku www.just.sk Ak budes chciet veiet viac ako pouzivat napist do ip

dorka31
14. nov 2016

Nam pomaha Solmucol sirup aj ja ho pouzivam pri chorobe pekne odhlienuje. Ked mal maly 6 mes som mu ho dala prvy krat na odporucanie lek neviem ako je to u takych malych skus sa opytat pediatricky

masandra
15. nov 2016

Solmucol sirup alebo morka voda v spreji určite odporúčam 🙂

ivanatim
16. feb 2017

@masandra Ano ano :D jasne :D a aj tu si: https://www.modrykonik.sk/forum/posts-from-user...
aj tu si: https://www.modrykonik.sk/forum/posts-from-user...
chod s tym uz niekam dobre? je to trapne...

masandra
17. feb 2017

@ivanatim Asi sa trošku nerozumieme, neviem prečo osočuješ bezdôvodne človeka, ktorý nemá s týmto nič spoločné. Ale asi toto ľudí baví hádzať špinu na druhých. Mali by sme si všetci poriadne rozmyslieť čo chceme napísať, predtým ako to naozaj urobíme však? Je mi ľúto, že takto reaguješ. Ale chápem, každý máme občas svoje zlé chvíľky, to ale neznamená, že si to máme vybíjať na ľuďoch, ktorý za nič nemôžu.

ivanatim
22. feb 2017

@masandra No vies preco? Presne preto, preco ti tu reklamnu URL adres admin vymazal ;)
neznasam taketo trapne reklamy z fejkovych umelych nickov...

katka1981
22. feb 2017

Mojmu tiez chrapci v nosteku, odsavacka neodsaje nic, ja mu len raz denne vatovym tamponom z nosa vyberiem akoby zuvacku taky hlien, ma to z refluxu, potvrdila nam to aj dr.

katka1981
22. feb 2017

@victoria772014, moze nostekom dychat a len chrapci? Ak moze dychat, tak nic neries. Trepes do neho zbytocnu chemiu. Pokial nema zelene sople nedavala by som nic. Podla mna to ma z reflfuxu.