Hlieny u bábätka

galka1985
9. okt 2014

Ahojte mamicky. Chcela by som sa s vami poradit.Malinka mi zacala kaslat, uz ju to drzi 5 dni,ale teraz je to neskutocne, az sa mi chudatko dávi z kasla.Bola som u doktorky, respektivne az u dvoch, a obe chorobu vyvratili, mi povedali ze dychanie je ciste, ze to nic nie je len ze jej hlieny stekaju do hrdielka, ze to musi prejst samo.Mna to vsak trapi ako sa mi chudatko dusi,najhorsie v noci a rano.Niekedy mi aj papanie vyvracia jak silno kasle.Nemoze to byt nahodou alergia?Dakuejm za vase nazory.

amanta5
9. okt 2014

@galka1985 moze byt, ze to su iba stekajuce hlieny a stymi potom mala bojuje. Nema nahodou aj sopliky? My sme na tom teraz podobne, ale namame silny kasel, my sme prisli o hlas a chrapcime. Davam malej calciovy sirup. Ten je pomaha. Mozu ho aj male babatka. Popytaj sa v lekarni 🙂 Tiez je vlemi dolezite, aby ste nemali suchy vzduch, pravidelne vetraj narazovo, ked tam mala nebude. Ak vam to neprejde, resp. sa to zacne zhorsovat, tak nevahaj a zatlac na lekarov, aby vam to vysetrili 🙂 Niekedy musis na nich riadne pritlacit, ale potom sa daju veci do pohybu 🙂

galka1985
autor
9. okt 2014

@amanta5 dakujem pekne.uz som bola aj dnes u dr. aj jej zasa zobrali krv CRP, ci sa nezvysili hodnoty, ale stale to ma ok, ze bakteria tam nie je, ani zapal.proste ze hlieny, ze mam davat mucosolvan, ktory hlieny rozpusta.ano calcium poznam, aj mam .uz som davala predtym.nasadim znova.snad ju to prejde co najskor, chudatko moje, ako kasle :(