Hlienovitá zelená stolica u štvormesačného dieťaťa

zdena12345
10. dec 2014

Poprosim tych co maju skusenost, ci by mi poradili. Syncek ma 4,5 mesiaca. Uz tyzden a pol ma hlienovitu zelenu zapachajucu stolicu asi 5xdenne. Boli sme aj u Dr. Brali vzorky na bakterie a virusy v truse. Nic nenasli. Dnes mu brali vzorky este raz a aj krv na krvny obraz-ok a testy na pecen- na tie budem volat zajtra.
Je kojeny a vecer dokrmujeme umele- sunar. inak stale dostava probiotika- probiofix ale raz nemali a kupili sme biogaju- asi 3 tyzdne berie takze vyse tyzdna pred problemami. Teraz som kupila znova probiofix ak by to bolo nahodou z tej biogaji. a davam teraz 2-3 xdenne.
akrem toho sme skusali smectu 1/2 sacika 1-2xdenne, no nezdalo sa mi ze by to malo velky ucinok
teraz treti den ryzovy odvar a tiez bez velkeho vysledku.
Mate take skusenosti? Co to vyvolalo? Co pomohlo?
Dr hovorila ze to moze byt aj z nadbytku zeleza? Brala som vitaminy na vlasy a hned som ich prestala ak to povedala, no nic sa nemeni
dakujem

oladuna
10. dec 2014

@zdena12345 ja mam teda dvojicky ktore maju sice 11 mesiacov ale my sme sice boli na umelom mliecku uz od narodenia ale nedavala a nedavam im ziadne probiotika.a este ked ho aj kojis tak naco probiotika? Ci bol chory a preto ti to lekarka predpisala? Neviem, ale take male babo a aj ho kojis...ja by som mu nedavala ziadne probiotika.ved on si sam musi upravit zaludocek.no a teraz ked uz ma teda tu zlu stolicu: skusila si prepasirovat vlocky a dat mu ich spolu s mlieckom? To by malo dobre robit na crevnu floru.moze mat poskodenu crevnu floru? Tazko povedat.

katarinamarkova
10. dec 2014

@zdena12345 probiotika mu predpisala dr. alebo mu ich davas len tak pre istotu......aj vela probiotik skodi...ak je kojeny, aj ked obcas dokremeny nepotrebuje ZIADNE probiotika.
ja by som hadala, ze to ma jedine z toho.
doktorka vie, kolko probiotik berie? ak nie skus jej to spomenut, mozno hned odhalite zahadu.

zdena12345
autor
11. dec 2014

@katarinamarkova
@oladuna
probiotika berie lebo ma silny reflux a pomaha mu to. bez nich to bolo este horsie. skusala som vysadit, zakazdym ked doberie flasku ale po dvoch-troch dnoch musime zas davat