Hlienovitá stolica 5 mesačného synčeka

zdena12345
15. dec 2014

Rada by som poprosila, či by ste sa podelili o Vaše skusenosti s takymto problemom. Syncek ma necelych 5 mesiacov a uz 2 tyzdne sa trapime so zelenohnedou hlienovitou stolicou ktora zapacha. Nic sme nezmenili, krmime rovnako- kojim a vecer sunar. V nemocnici mu robili vysetrenie na virusy, bakterie a nic sa nezistilo. Mali ste take? Co pomohlo? Moze to byt zubky? Dakujem

katarinamarkova
15. dec 2014

@zdena12345 nedavas mu len tak cirou nahodou vela kupovanych probiotik?

zdena12345
autor
16. dec 2014

@katarinamarkova dostava probiotika podla navodu. skusakla som aj bez ale nebolo dobre. berie ich od 3t koly refluxu a pomaha mu to. zacala som posledne dni davat obden ale nic sa nezmenilo

katarinamarkova
16. dec 2014

@zdena12345 🙂 tak tu to mas 🙂
to ma aj teraz take hrozne problemy bez tych probiotik?
ono probiotika su fajn - raz za cas, napr pri antibiotikach, alebo po nejakej virusovej hnacke atd......ale non-stop nie.
mozem sa spytat? to ti dr. odporucila denno denne mu davat pre reflux probiotika?

zdena12345
autor
16. dec 2014

@katarinamarkova zacali sme to brat ked sme lezali v nemocnici na odporucanie lekarov a zakazdym ked sa skoncila flasticka tak som si povedala ze koncime ale vzdy nam zacal mat nanovo problemy- nevedel sa poriadne vykakat a vyprdet a krical... tak som vzdy kupila dalsie...
vyskusam teda vysadit uplne- ved aj tak to nepomaha teraz...
nenapadlo by ma ze to moze mat takyto efekt, ved uvidime
dakujem🙂

katarinamarkova
16. dec 2014

@zdena12345 ja netvrdim, ze to je z toho, len si to myslim 🙂 takze to ber len ako napad, radu....ak sa malemu polepsi budem rada. daj potom po par dnoch vediet ci sa polepsilo 🙂

zdena12345
autor
17. dec 2014

@katarinamarkova
este mu od 15.12 davam caj z repika a myslim ze to pomaha, ved este dam vediet.
dakujem za rady🙂

zdena12345
autor
14. jan 2015

@katarinamarkova
davam vediet ako sme dopadli
zmenili sme vela- zacala som davat varenu mrkvicku (predtym som davala ryzovy odvar- ten nepomahal) zmenili sme vecerny sunar za france lait, prestali sme probiotika, na radu lekara som 5 dni davala hylak forte v pidi davkach (lebo v letaku je ze sa moze od 2 rokov, tak som davala len 5 kvapiek denne a iba 1x denne, dr kazal 10-15 kvapiek) a cajik z domceho repiku.
neviem co presne zabralo, ale najviac by som povedala ze ten repik. asi tyzden trvalo nez sa vratil do normalu. takze 3t hnacka a 1 t nez sme sa z toho pozbierali. teraz uz je dobre, len nechcem zakriknut. pomaly uz prikrmujeme- davam mrkvicku alebo zemiacik a ostali sme na france lait. tak snad uz sa to nebude opakovat🙂
dakujem

katarinamarkova
14. jan 2015

@zdena12345
@zdena12345 francuzske mlieko je fajn napad 🙂 nepocula som nam zlu recenziu. repik je super....len s nim opatrne lebo dost vysusuje hrdielko....ale asi ho nedavas non- stop cely den 🙂
som rada ze sa polepsilo.
ono probiotika su fajn....ale vzdy treba udrzat taku tu zdravu rovnovahu....aj primoc toho dobreho vie uskodit.