Ahojte co moze znamenat hlien v stolice dneska som si vsimla ze syn mal take ako keby sople v stolice , hned som volala doktorke ta nas zobere az pondelok na vyšetrenie, ale do pondelka je veľmi ďaleko ja sa boim ze je to nieco vazne a neviem sa ukludnit stale citam na internete ze co to moze byt . Dakujem za odpovede
Možno nechapavo som napisala ale na slovensku som len 3 roky , tak zle komentare si nechajte pre seba
Môže to byť hocičo..alebo aj nič....u nás to boli mrle...celá domácnosť hore nohami, dezinfikovať, záchod po každom použití dezinfikovať, každý vlastný pohár, tanier, príbor...a dali nám tabletky, preventívne, každému členovi...
Ak si pri tom špára aj v nose, a stolica je svetlej farby...kľudne to môzu byť aj mrle. Hlavne kľud, neviem prečo vás nemohla vziať dnes ale musíš čakať do pondelka, no čo už.
Nestresuj hneď. Dieťaťu môžu zatekať sople,mohlo zjesť nejakú dráždivú potravinu,môže mať intoleranciu na niečo. Hneď si ani nemusela volať, mohla si počkať, či sa to bude pri ďalšej stolici opakovať. Moja mala hlien vo veľkom množstve asi mesiac ,kým som jej nevysadila mlieko. V období choroby sa tiež objaví vo väčšom množstve
@thirstymonk Dakujem ze ste mňa ukludnili trosku , syncek sa hra pytam sa ci ho nic neboli hovori ze nie stolicu ma taku ako vzdy není ani riedka ale neni ani moc tvrda , teplotu nema zvracanie tiez nema , ale ma uz tyzden soplik najprv som si myslela ze mu zatiekaju sopliki
@martina202223 u nas hlien znamenal alergiu na kr.bielkovinu,ale mala to dcera od narodenia,k tomu krce,hnacky,nakoniec aj krv v stolici.ak je dieta cule,bez bolesti,papa normalne tak by som nepanikarila,len sledovala
@earlgrey uz sme raz mali mrle , tiez vsetko dezinfekovala podlahu aj tri krat som umila, dostali ske vseci tabletky ,teraz vkuse upratujem dezinfikujem ruky mu umivam ma svoj poharik taner co pouziva len on , soplik ma teraz taky tahavy ale v domacnosti sme boli vseci chori mali sme covid manzel teraz zas je chory tak neviem co si mam myslieť
@martina202223 Tak to môže byť aj z choroby...
@martina202223 moja dcérka mala hlien v stolici. Lekárka poradila zmeniť probiotiká a pomohlo to
@martina202223 hlieny môžu zatekať aj do žalúdka, a teda idu az do stolice. Ked je chorý, tak moze dokonca hlieny aj zvracať. Cize je to normálne.
@martina202223 Čauko, hlien je bežnou súčasťou stolice u každého človeka. POkiaľ ho je ale veľa, môže to niečo znamenať. Chlapec čo? Nebolí ho bruško? Nemá hnačku, alebo naopak - zápchu? Teplotu, zvracanie, krče?
Ak mu nič nie je, tak nerieši, možno len zjedol niečo také, čo vybudilo organizmus k tvorbe väčšieho množstva hlienu. Sleduj pár dni, ale podľa mňa sa nič nedeje. Teda ak nemá iné príznaky.