Uz sa to o tom písalo veľa, ale dávnejšie. Možno by vedel niekto poradiť. Dcérke stále vyteká hlien z očiek, očná urobila výter, je negatívny. Dala nám kvapky na výplach. Bolo dobre a po týždni zas. Skúšali sme opthalmoseptomex aj ocuflash. Stále po týždni sa to vracia. Myslíte, že to má zo zúbkov? Ďakujem, za každú rádu
Nám pomohol pamycon 🙂
@mirkah27 my sme to mali stále od narodenia. A v BA jej museli robiť s ihlou do tých očných kanálikov mala to od narodenia ucpane a Dr stále len masticky a neviem co a to jej len zhoraovalo. Treba zájsť očnej. Ta hneď ze tam robí sa to len do 6 mesiacov. Potom už v narkóze. A od vtedy kľud bol. Tiež som nevedela.
Moje dcérke pomohlo uvariť kamilky a namočiť do nich gázu a jemne prejsť po ocku zachvilku bol pokoj
@petradobsova očná urobila robila výter, bol negatívny. Dala výplachové kvapky. Bol pokoj týždeň a už opäť má ráno hlien v kútiku,niekedy sa jej to zlepí niekedy nie. Počas dňa to má čisté. Dnes som tam volala, ..len so sestričkou, ...že povie dr. Inak je to skvelá lekárka.
@mirkah27 No u nas na toto pomohol po mesiacoch skusania vsetkeho mozneho az preplach slzneho kanalika. Vtedy mal maly 8 mesiacov a az na druhykrat to zabralo. Este nastastie nemusel ist do narkozy.
Ahoj my sme toto mali ako mesacne babatko. Vkuse hnisave oci. Tuto na koniku som citala, ze par kvapiek materskeho mliecka do ocka a bude dobre. Par dni som to robila odvtedy sa to nevratilo.
Neviem ci to moze mat zo zubkov ci nie, my sme to mali z nepriechodnosti slznych kanalikov.