Maly ma takuto hlavku po porode stale cakam na vysledky ci to bolo len porodom alebo co :( mate prosim nejake skusenosti, toto cakanie ma zabija :(
A čo je na tej hlavičke? Nič tam nevidím
Hlavicka sa este upravi 🙂 svagrinina malicka mala podobne na tom hlavicku , ak nie horsie. Teraz ju ma krasnu gulatu. Kamoskin maly tiez, ako raketa mal hlavku, ale na to vsetko mal vplyv porod. Nestresuj, tes sa ze ste spolu ❤
Neboj sa. Aj my sme mali takú hlavičku a teraz ju ma prekrásnu. To je len tým pôrodom, ona sa upraví
@masarycka nebojte sa do troch mesiacov to bude ok
je to uplne bezne a samo sa to "spravi", aby hlavicka presla porodnymi cestami, tak sa akoby splosti resp. zosisatie - vraveli nam to teraz cez vikend na pred-porodnej priprave, ked riesili, ze sa nenarodi dieta ako z americkeho filmu a na co vsetko ma byt aj mamicka aj partner pripraveny (farba drobca, hlavicka, ...) 😃
Moj 1syn mal hlavu ako siska mozem ti rano hodit foto. Ja som sa nemohla nato ani pozerat uplne ma to vystrasilo ked mi ho ukazali. Uplne ako daky mimozenstan. Teraz ma peknu okruhlu a upravilo sa to dokonca hned v nemocnici
Moj maly mal teda ovela horsiu hlavicku a teraz ma krasnu gulatu. Toto je v poriadku da sa to dokopy neboj sa 😁
@tatiana1329 presneeee 🙈🙈 aj moj az taku spicatu strasidelnu 🤣
Prvé čo mi povedal chlap po narodení dcéry keď mi ju doniesli (videl ju skôr ako ja) nedivaj sa jej na hlavu... A prvé čo som urobila čiapka dole... Hlavička zdeformovana na jednej strane plus pod liatiny, narodila sa vakuovym pôrodom... Ale chytro sa jej to zahojilo aj tvar sa napravil... Dôležité je ze to lekári skontrolujú a vnútri v tej hlavke je všetko ôk...
ahojko neviem podla fotky aku ma dieta hlavicku, ale ak sa to v priebehu par tyzdnov neupravi, treba navstivit neurologa mozno ma cefaliu su rozne druhy plagio, brachio... znamena to ze havicka je deformovana da sa to upravit pomocou nosenia helmicky, ak vam vsak poslali na usg, popr. ct moze ist pravdepodobne o zrastenie niektorych lebecnych svov co sa riesi operacine aby sa hlavicka a mozog dietata vyvijal spravne a nedeformoval sa - ale fakt neviem posudit podla fotky
Ja si myslím že je to v poriadku, moja bola celý čas v brušku KP a teda hlavu mala dozadu pretiahnutu a uzucku, ani na chrbatiku nemohla ležať lebo ju vyvracalo🙈 a teraz v 4 mesiacoch má normálnu 🙂
urcite ho bol pozriet pediater , spytajte sa