Hiperaktívne bábätko. Je to normálne?

vladulienkakvietok
26. jan 2011

Ahojte maminky...dúfam že ma kus ukludníte🙂
Mám skoro 7 mesačného synčeka a je mimoriadne živý...ked je na chrbátiku na gauči búcha hlavičkou o gauč...ked sedká a ležká na chrbátiku ta nou krúti zo strany na stanu bije si ručičkou o druhej ručičke akoby chcel ukázať že ee to sa nesmie potom kedykolvek sa aj rúčkou buchne do tváričky...rozhadzuje nimi a strane kope nohami...pri papaní zase ho zaujíma všetko dookola len nie lyžička a ked sa hrá tak ho nijaký hračka nezabaví dlhšie ako 5 minút a potom iba mrauká...je toto všetko normálne alebo sa mám niečoho báť...možno vám to bude pripadať smiešne že sa bojím ale chcem sa iba uistiť...ďakujem pekne

mircalla
26. jan 2011

Nemam skusenost, co na to pediatricka, spominala si jej to? Mozno nejake materske centrum by pomohlo? Ako reaguje na inych ludi? Kamoska chodila na vseliake cvicenia s detmi a masaze, mozno by pomohlo. Ale skor len strielam, nemam skusenost

cikyta
26. jan 2011

Čoho sa bojíš ? Máš uplne zdrave dieťatko,tak sa teš. (5 minut sa ti dokáže hrať s hračkou ako 7 mesačný ??? To mi dokázala dcerka až ako ročná.Skôr nie)
Hyperaktivita sa dá zistiť až neskor. Hyperaktivita je diagnoza,ktoru musí určiť odborník,ktorý dá o nej potvrdenie.

olifcek
26. jan 2011

@vladulienkakvietok zajdi k dr. hyperaktivita nie je o tom, co pises... nekontrolovatene pohyby ruk, noh, hlavy...

traktor
26. jan 2011

@vladulienkakvietok hovorila si o tom svojej pediatricke?...toto nie je hyperaktivita, ..to, ze sa nepohra sam viac ako 5 minut, je u deticiek normalne...kazde dietatko je ine..skor ma zaujalo toto * búcha hlavičkou o gauč...ked sedká a ležká na chrbátiku ta nou krúti zo strany na stanu bije si ručičkou o druhej ručičke*..nevidim ho, tak neviem povedat ci je to ok, ako casto to robi, ....nic za to nedas ak sa ohladom tohto poradis..

xlucia
26. jan 2011

@vladulienkakvietok detska dr. ta odporuci k neurologovi,potom uvidis viac

vladulienkakvietok
autor
26. jan 2011

nevedela som ako nazvať tému preto hyperaktivné bábo...bojím sa len preto chcem vedieť či je to normálne to čo robí aj u iných...inak je krásny zdravý veľa sa usmieva aj iných ludí znáša dobre dokonca je u iných kludnejší aj dobre spáva len toto čo som písala mi robí starosť....či to len v mojom okolí majú kamošky kludnejšie deti? to ma zarazilo že každá kamoška má kludné pokojné dieťatko....

vladulienkakvietok
autor
26. jan 2011

kruti hlávkou akoby hovoril nie nie nie...no skúsim doktorku čo povie

olifcek
26. jan 2011

no moja mala sa nehra ani dnes sama, minimalne pri nej musim lezat, ale ja som reagovala presne na to, na co aj @traktor . ak kyve hlavkou zlava doprava, pri sedeni, je to ok, objavil, ze ma hlavicku, deticky to robievaju.. my sme to sice nerobili... my az teraz, ale to uz i so slovom nie nie nie nie, cim dava najavo nesuhlas 🙂 kazdopadne chod k neuro

vladulienkakvietok
autor
26. jan 2011

dakujem kočky kus som kludnejšia...Už vás ale musíme opustiť...ideme už buvať teda poniektorí🙂dakujem za rady