ahojte chcela by som sa spýtat či tu máte niekto skúsenost z herpesom na tele u dietata.... ako ste to liecili a ako dlho trvalo zmiznutie. Mi sme boli v stredu u kožnej,dala nam sirup a mastičku ale nevidim ziedny rozdiel,podla mna sa to este zhorsuje. Mala naštastie nemá teploty. PROSIM PORADTE ☹
mam skusenost s herpesom na pere, masticka ked uz tak na herpesy by mala zabrat a nam sa osvedcil cajovnikovy olej tea tree oil a jasne, ze treba sa poradit s lekarom a ziadna voda kym to nezaschne
Ahojky ja by som tiež poradila vitamíny skupiny B,B-Komplex, riboflavin.Mastičky nič moc,keď svrby tak podávať ditiaden alebo fenistil kvapky.🙂
Hlavne si dávaj pozor ty... Si tehotná! A nejaký normálny aciklovyr? Ako keď na pere?
Tiež som tým dosť trpela ako dieťa a aj teraz sa stane, že sa mi to vyhodí. Hlavne to treba sušiť - ten tea-tree oil je dobrý a aj levanduľová silica je výborná. Treba vyskúšať...a buď pripravená na to, že človek si tento vírus nosí v tele celý život 😢 .
Pripájam aj link na čisto prírodné preparáty od Karla Hadka, možno niečo pomôže:
http://www.aromatherapy-sk.eu/engine/search/
Ahoj, moja dcera 10.rocna mala vlani herpes na chrbte. Dostala robenu mast z lekarne, ktora sice vsetko spinila, ale vyborne zabrala. Liecba trvala asi tyzden, dcera nesmela chodit do skoly, kedze herpes je infekcny.
ked som bola malá, mala som ho na chrbte, asi 8cm. pediatrička mi predpisala nieco podobne ako tekuty puder-bolo to ale robene v lekarni, po 4-6 dnoch to zmyzlo uplne 😉
mne sa stalo že ked mal maly asi rok,tak som mu ja preniesla herpéz na hlavičku,neako som sa pozabudla bozkala som ho na hlavičku a som mu to tam preniesla, dostali sme nurofén sirup a mastičku na herpéz a vyliečilo sa to
moj Misiak mal ako 5 rocny pasovy herpes-dostali sme tabletky herpesin-robenu mast z lekarne-a ked to po tyzdni nezaberalo nasadili mu B12 injekcie-vybral ich len dve stacilo
Ak sa to zhorsuje ist naspat. C vitamin, b vitamin, kupat v hypermangane a su maste aj na vysusovanie. Nam dali na zaciatku vzdy jednu a ked sa to nerozsirovalo a zmensovalo dali inu. Pocitaj s tym ze na tom mieste sa jej to bude opakovat. Skusali smetaj aloe vera a zabralo aj to poslednych dvakrat co sme ho mali.
ahoj, nie som lekar, takze ma ber srezervou, nuz napisem ti skusenost z nasej rodiny.... neslo o dieta, ale o babku, ktora s nami zila v domacnosti.. Mala herpes od oka, cez celo az po lice.... taktiez dostala kvapky, masticku a vitaminy... na to, ale iny lekar povedal, ze v ziadnom pripade nenatierat, lebo sa to bude len zhorosovat ( co mozem potvrdit, ze masticka skutocne nepriniesla efekt), ze vraj herpes musi vyschnut, a masticka mu v tom brani.. Poradili nam hlavne vitamim B. Nechcem ti teraz tvrdit, ze mas vyhodit masticku, to nie, ide len o nasu skusenost... este by som sa asi poradila s lekarom, ked hovoris, ze sa to zhorcuje... no zle na herpese je , ze sa dlho lieci a boli, moze to trvat niekolko mesiacov. Drzim palce, to tvoja malicka zvladla...