Hernia u 2,5 ročného dieťaťa

niki2512
16. júl 2019

Ahojte, dnes som malému objavila pruh na slabine. Boli sme na pohotovosti tam nám to potvrdili a máme sa objednať do Martina na operáciu. V piatok máme ísť na dovolenku do Chorvátska, myslíte že môžem s malým odcestovať? Alebo radšej nie? Doktor na pohotovosti hovoril, že to je zatiaľ v poriadku, že keď vybehne, mám mu ho pomaly zatlačiť spať ale že ak by sa stalo že zatlačiť nepôjde a malý začne zvracať a plakat mámeihneď prísť. Teraz mám strach čo ak ho to chytí na dovolenke? Išli by ste či nie?

zuzka565
17. júl 2019

Môj malý to mal tiež. Z ničoho nič mu to vybehlo raz pri kúpaní. Od vtedy chvála Bohu sa to neopakovalo. My sme boli na dovolenke lebo to sa mu objavilo nejak v lete a operovali ho až v oltorbry lebo nemal aj jeden semenník zostupeny. Dávajte pozor na to za tlačenie lebo je to nebezpečné. Musíte byť o tom dobre informovaná ako to treba. Malý radšej nech veľa neplač, nebeha, neskace

ildiko36
17. júl 2019

@niki2512 kludne mozete na dovolenku len po dovolenke daj to cim skor operovat.. chlapy maju semmeniky mimo tela lebo telesna teplota je nizsia a prave tato teplota je idealna na preizite spermii..chlapcom ked maju herniu treba cim skor to riesit lebo to moze sposobyt neplodnost..treba obmedzit behanie skakanie aby mu to nevybehlo.

ildiko36
17. júl 2019

@niki2512 v pripade sa porad najprv s chirurgom ako sa k tomu vyjadri on..zavysi aj od velkosti hernii ci je to na surnu operaciu alebo mozete s tym pockat

niki2512
autor
17. júl 2019

Vďaka, už je malý objednaný na vyšetrenie a stanovenie dátumu operácie, môžme ísť na tú dovolenkulen musíme naň dávať pozor

martus5220
18. júl 2019

@niki2512 ahoj my sme boli minuly rok cca vo veku pred dovrsenim dvoch rokov syna tiez v Martine vsetko dobre dopadlo len si daj pozor aby bol fakt zdravy ziadny soplik ani zakaslanie nas z prveho terminu vratili den pred operaciou chytil nadchu...dalsi termin sme mali az o mesiac a pol je lepsie aj ked si zdalsia absolvovat predoperqcne vysetrenia a neostavat tam spat je tam hrozny vzduch mozno aj z toho nadcha a je tam naprd parkovanie...inak pristup bol skvely a sme radi ze je to za nami 🙂