Hemangióm na hlavičke - skúsenosti

lenkaam_1
19. feb 2018

Ahojte mate nieko skusenost? MAly ma na zahlavi 3malinke hemangiomy kazdy v rozmeroch cca 1x1mm....
Zajtra ideme koli nim na neurologiu na sono hlavicky....bojim sa ako pes ze co bude ci je to v poriadku a pojde len o "estetiku".
Mate niekto skusnosti?

lindusss2016
19. feb 2018

Moja mala na brusku, po roku sa zacal vstrebavat. Kamoskin mal na hlavicke, tiez sa vstrebal. Ale preco kvoli tomu na neuro?

lenkaam_1
autor
19. feb 2018

@lindusss2016 vraj ked sa nachadza na hlavicke tak sa ma psielat na neuro koli sonu hlavicky

jamocka4
19. feb 2018

@lenkaam_1 my sme mali na hlave, presne v strede medzi očami...na neurologii sme neboli, len na ultrazvuku, kde pozreli, či nemá aj na vnútorných orgánoch..Boli sme len sledovaní na kožnom...ono to najprv rástlo, ale potom sa to začalo vstrebávať...Dcéra má šesť rokov a už tam má len svetlý fliačik

lenkaam_1
autor
19. feb 2018

@jamocka4 no my tiez ideme n tu neurologiu koli onu hlavicky

jamocka4
19. feb 2018

@lenkaam_1 pozri môj album, dosť veľké sme to mali..aj sa nám to dlho vstrebávalo...

lenkaam_1
autor
19. feb 2018

@jamocka4 no malicka to mala naozaj velike nas ma len tri take minibodky...je super ze sa vm to straca...pokail je to lwn kozmeticke tak kaslat na to....inak mala je krasna 🙂

jamocka4
19. feb 2018

@lenkaam_1 Ďakujem. No herečka naša...=) Pridala som ešte jednu aktuálnu fotku, aby si videla, aké to je teraz...

sandral
20. feb 2018

@lenkaam_1 Ahoj, môj syn mal rozsiahle hemangiómy na záhlaví, na čele a aj stehne.
My sme boli na USG, kožnom a neurológii. Na neurológii to bola 5 minútová záležitosť, bez kontroly, lekár skonštatoval, že hemangióm pod nich nespadá.
Jemu sa vstrebal do 2. roku, s tým, že na čele má ružový fľak, akurát zostal vo veľkosti 2 centovky na stehne.
U nás mohli byť hemangiómy aj dedičné, mne sa začali v tehotenstve tvoriť na stehne, vo veľkosti pár mm.

lenkaam_1
autor
20. feb 2018

@jamocka4 veru kraaaaaasne jej to zmizlo 🙂

lavender21
20. feb 2018

Malá 7-mesačná má jeden hemangióm na brušku, má asi 1.5cm priemer a jeden má vzadu na hlavičke asi 4mm priemer, nás nikto nikam neposielal.... A nemám pocit žeby zatiaľ nejak zmenili veľkosť...

svetielocko
22. feb 2018

Nas so synovym hemangiomom najprv sledovali na detskej plastickej chirurgii. Potom u koznej a ta nas poslala k neurologicke,na sono hlavicky a vnutor organov-ci tam nahodou nieco nie je tiez a este na detsku onkologiu. To som uz dost tazko znasala - mala som pocit,ze to je zbytocne tolko vysetreni... navyse ta detska onko... ved nam dojopy nic nebolo... nakoniec x casu a penazi sme tymi vysetreniami stravili... ale tak aspon som mala dobr pocit,ze je to ok. hemangiom mu uz teraz pekne zmizol to ho mal velky cca ako 2eurovka. Teraz ma 3,5r. Ku koznej sme prestalu chodit,lebo stravit pol dna na kramaroch,aby sa mu na to len pozrela a povedala pridte o pol roka... to vidim aj sama,ze mu to pekne mizne...