Hemangióm - moja skúsenosť

ardnaxela1989
4. nov 2019

Dobrý deň chcem sa podeliť o skúsenosť možno to pomôže dákej mamičke pred 7 mesiacmi sa mi narodilo dievčatko presne na termín žiadne problémy zdanlivo zdravé keď mala 3 týždne zle sa jej dychalo kaslala odmietala papať išla som snou do nemocnice tam je zistili ze ma stridor zúžený hrtan polezali sme týždeň stav sa zlepšil po inhaláciach a ze sa to úpravy samo po týždni doma znovu do nemocnice stav sa jej zhoršil po pár dňoch domou zase sa to opakovali previezli na do Bratislavy poslali nás znovu domou po dvoch týždňov stále ta istá diagnóza stridor zhoršenia forma prišli sme domou stále sme chodievali na pohotovosť tam ju inhalovali a bolo lepšie keď sa zase veľmi zhoršil stav išli sme znovu do banskej Bystrici do nemocnice tam jej chceli urobiť tracheostomiu ale odmietla som keďže ju ani krcny nevystrel len na základe toho co zistili v Bratislave darmo som vravela ze stav sa jej rapídne zhoršil on mi povedal ze to je zbytočné keď ju vyšetrili pred mesiacom on nič nové nezistí keďže som odmietla prepustili nás domov na reverz objednala som sa do Bratislavy druhý krát okamžite nás hospitalizovali a až pri podrobnejší vyšetrení pri brnchoskopii zistili ze ma nádor v hrdle takzvaný hemangiom a narástol do takých rozmerov ze jej neumožní lo už poriadne dýchať tak jej museli urobiť trachestomiu po operácii to bolo naozaj ťažké dostala zápal pľúc vysoké horúčky odmietala stravu museli jej davt cez sondu neprajem to nikomu zažiť ale nakoniec jej lekári na Kramároch zachránili život už je to 3 mesiace a lieči sa a chvála Bohu liečba zabera veľmi dobre je úplne iné dieťatko pokojná neplace čelí deň v postieľke dokonca vydáva hlási normálne naučila sa to aj bez ventilu píšem tu preto ak by mala nejaká mamička podobne problémy nech sa nedá odbiť a nech jlpodrobne vyšetria mne niekoľko mesiacov tvrdili ze ma stridor dúfam ze to niekomu pomôže

hivanik
4. nov 2019

@ardnaxela1989 ......Joj, malinka si toho vytrpela...nech je zdrava a nech vam robi radost.

ardnaxela1989
autor
4. nov 2019

@hivanik ďakujem no áno a ešte stále ma problémy každý mesiac chodíme n a kramáre ale ona napriek všetkému je stále usmiata

hivanik
4. nov 2019

@ardnaxela1989 ...zlatusik usmievavy....Drzim palce nech je zdrava

kika831
4. nov 2019

@ardnaxela1989 velmi, velmi drzim malinkej palce. Ste obe velmi silne, ze to takto zvladate. Drzte sa

ardnaxela1989
autor
4. nov 2019

@kika831 ďakujem veľmi pekne

nika3136
4. nov 2019

Vďaka Bohu.
Nech sa vám darí. Naša má hemangióm na hlavičke a čaká nás kontrolné vyšetrenie vnútorných orgánov po pol roku, verím, že to dobre dopadne

ardnaxela1989
autor
4. nov 2019

@nika3136 jej hneď robili ci nemá aj niekde inde lebo ze zvykne byt aj na viacerých miestach ale nemala len v tom hrdle radšej keby mala ho vonku no co už ona to zvláda lepšie ako ja prajem vašej malinke nech sa jej ti čím skôr vylieči