Mile maminky, dcerce - 2 roky- , predepsala doktorka Helicid na reflux. Setkali jste se nekdy s tim, ze vase dite pak bylo jak na baterky a nechtelo spat? Dcera normalne spavala pres den 2 hodiny a v noci asi 10 - 11 h. No od te doby co jsme zacali uzivat Helicid, nechce chodit spat pres den, kdyz se mi ji podari uspat, tak pak mi tu lita do 11 h v noci jak naspeedovana. Pri usinani se strhava, casto se budi nebo kope nozickami.
Volala jsem doktorce, ci to muze byt spusobene tim Helicidem, no ona skoro nic nevi, rikala, ze se musi podivat, ale ze se s tim nesetkala. Tak by me zajimalo, co nema nekdo podobnou skusenost.
Diky Katka
@jana5555 helicid blokuje vstrebávanie B 12, B 12 súvisí so spankom
Pozri sa do pribaloveho letaku helicidu alebo si ho najdi na googli, jednym z neziaducich ucinkov moze byt aj porucha spanku (nespavost), ale ci to suvisi s tvojim pripadom to uz nech posudi lekarka ja tiez mam male dieta a dve starsie a som niekedy rada, ze uz vecer zaspia a mam pokoj, takze viem, ze je to trapenie, ked su problemy so spanim, tak drzim palce, aby ste to cim skor poriesili 🙂