Pekný večer maminky. Zajtra volám pediatricke ale chcem sa opýtať na vaše skúsenosti.
Dcérku od piatka sledujem že ju trápi niečo v cikulke. Nema ju začervenanú zvonka, tam sa mi to zdá všetko ok, sle sem tam ma pocit že ju tak zrejme niečo svrbí. Ide si,
zamrnká, chce si dať dole plienku poškrabká si ju alebo mi chytí ruku aby som jej ju poskrabkala. Myslela som že to môže byt aj ritka že tam nedotiahne, ale keď jej ju zvonka poslrabkam, myslím cikulku tak je chvíľku dobre. Cely deň sme vonku na dvore takmer bez plienky takze viem kedy cika a mám pocit že to nie je skrz cikania. Používame sudokrem od narodenia a odkedy som si toto vsimla kupem ju v repiku a bez šampónu a sprchoveho gelu, ale zrejme nezaberá.
Stretli ste sa s niecim takýmto? Robia pediatri nejaké stery alebo je potrebné vyhľadať detskú gynekologickú? Čo ste používali? Ja si myslím že to nie je lokálny problém a dúfam že nie močový problém…
Ďakujem pekne
Ráno rovno odchyť moč predtým ako pôjdete pediatričke, najlepšie do sterilnej skúmavky. Ak nemas, tak čo vhodné nájdeš doma. Lebo v ordinácii to už asi ťažko urobíš. Ale ked prídeš rovno s močom, hneď jej ho aspoň orientačne vyšetrí diagnostickym papierikom. Od detstva mávam tieto zápaly a často sa to začína len diskomfortom tam dole... No a keď bude treba tak hej, pošle vás k detskému gynekológovi.
smer pediater....vyšetrí moč,,,,vzdialenosť medzi pošvou a močovou rúrou je veľmi krátka, ak má baktérie v moči ľahko sa prenesú....rovnako to môžu byť hlísty.....
Pozrela si ci nema synechiu?
Môže mať zapaleny močový mechúr..