ahojte...rozmyslam, ze pojdem s mojou 3 rocnou dcerkou k lekarke, nakolko hoci uz nenosi plienky, len na noc, casto sa stazuje, ze ju boli cikulka. Ja jej mastim mastou proti zapareninam, na chvilu je pokoj, ale o par dni sa zas stazuje, dokonca som jej nasla aj vytok, tak mam strach, ci to nebude nieco ine ako zaparenina a ci nas neposle ku gynekologovi. Aj ked som uz aj rozmyslala ze je to avivážou, alebo tymi plienkami, ze ju podrazdilo, ja neviem. Dost by som sa chcela vyhnut gynekologovi, vobec si totiz neviem predstavit ako to tam prebiehha, ci normalne na koze, alebo ako. neviem si predstavit ako ju donutim k takemu vysetreniu. Boli ste niekto v podobnej situacii? mam sa takeho vysetrenia obavat? dakujem za rady.
a ako to dopadlo s tym vytokom?dostala nejake lieky? z coho to bolo, a co jej vyslo z tych sterov?
@anavila vysetrenie bezproblemove, normalne na koze, obavat sa nemusis, dostala na to lieky
@anavila ahoj, vobec sa nemusis bat, lahne si na lehatko a lekarka jej jej opatrne tenuckou palickou s vatovym koncom odoberie vyter. Nas tak poslala detska lekarka, ked sa malej objavil na plienke vytok a nevedela, ci je to z mocovych ciest, alebo z rodidiel.