Gulička v krku bábätka

effy777
10. máj 2022

Ahojte
Objavila som malému na pravej strane krku takú guľôčku. Neviem či je to uzlina ? Mali ste podobnú skúsenosť?

ankare
10. máj 2022

@effy777 podľa mňa to bude zdurena uzlina.

nikpa
10. máj 2022

@effy777 ano, syn ich má niekoľko od narodenia, má ich mäkké a pohyblivé. Sú to obyčajné uzlinky.

marianarem
10. máj 2022

@effy777 Asi uzlina, mojmu navierali, ked isli zuby.

effy777
autor
10. máj 2022

@marianarem aha no a kedy mu začali? Ja by som bola rada ak by teraz kolika odišla a aspoň mesiac nech sa vyspíme a potom prídu zuby😄

effy777
autor
10. máj 2022

@nikpa a doktor povedal že treba sledovať ale inak je to neškodné ? Nemyslela som si že aj také malé bábo ich môže mať

marianarem
10. máj 2022

@effy777 Prvy mu vysiel az v 7m, ale zdurene uzliny mal az pri dalsich zuboch, pri tych prvych este nie. A skusala si trochu prezriet malemu usta? Moze byt zdurena uzlina, aj ked je nejaka infekcia, hoci aj drobny pupak v pusinke. A aka je ta hrcka, je taka polotvrda-polomakka a trochu pohybliva? Uzliny byvaju take.

effy777
autor
11. máj 2022

@marianarem je to pohyblivé to som pozerala. Dám akngrllbay pediatrovi len som bola prekvapená že dvojmesačné bábo môže tiež toto mať

marianarem
11. máj 2022

@effy777 Praveze to u babatiek nie je nic vynimocne. Ja ked som raz ukazovala tu zdurenu uzlinu pediatricke, tak to vobec neriesila. Horsie je, ak je ich viac a na roznych miestach, alebo ak su velmi velke.