Gulička v brušku pri smiechu

nadaa1
12. nov 2019

Ahoj potrebujem rýchlo poradiť moja malá ma pri smiati guličku v brušku je to mäkké čo to je ??? Pruh alebo niečo horšie ?

nikpa
12. nov 2019

@nadaa1 Vyzerá tak aj pruh ale s malým dieťaťom by som išla k lekárovi a čo najskôr

katrin21
12. nov 2019

Je to pruh.. oslabena brusna stena,stnlane sa pri placlivom dietati,alebo kes mava zapchu a moc tlaci.. treba kontrolu u chirurga , mozno povie ,ze pockat,ale ja by som to dala radsej zoperovat.

nadaa1
autor
13. nov 2019

@katrin21 ahoj pivedali že počkať u dr. mala ma rok a pol povedali že sa to môže zrásť čo si myslíš ??

katrin21
13. nov 2019

@nadaa1 hmm..boli ste na sono?

Zalezi od nalezu..bolo by dobre,keby ste jej to previazali ,aby sa to zatlacalo niecim.. babsky recept je dat na to velku mincu,a pod. A obviazat..dospeli nosia taky stahovaci pas..

superholka77
21. nov 2020

@nadaa1 dobry vecer môžem sa opýtať ako ste to doriešili s dcérkou s tou gulickou na brusku co to mala a ako ste postupovali ? Syn ma niečo podobne uz od bábätka a ma 5 rokov a zatial nic nehovori doktorka to nikdy nevidela môjmu to vidno menej. Dakujem za každý radu.

nadaa1
autor
9. dec 2020

@superholka77 dobrý večer moja dcéra mala už takú veľkú tu guličku a dr povedal že musína operáciu a tak sme to dali spraviť a všetko ok... keď je to malé tak by sa to malo samo atiahnúť zaceliť pokial sa dieťa nenervuje nekričí napína ak sa to zhorší tak už le op .... všetko dobre prajem 🍀

superholka77
17. dec 2020

@nadaa1 no moj syn to ma uz od narodenia a stale rovnaké veľkosťou asi ako 1 cent maximálne alebo taky väčší trosku hrášok alebo necht na palci.. no ako kazde dieťa kričí rozculuje sa ale zakázala som mu dvíhať ťažké pre istotu aj v skolke aby spolužiakov nenatahoval ma 5 rokov chápe tomu ze to ma a vie si dat pozor ale ma to znervoznuje a vy ste išli na operáciu v koľkých rokoch dcérky a ako to zvládala tu operáciu trvalo to dlho ? Aj si polezala v nemocnici alebo to robili nejako laparoskopicky dakujem krasne.