Gulička pod kožou. Čo to je?

pupulka18
8. júl 2014

Ahojte mamicky prosim vas nasla som malej na lavom prsnicku pod kozou taku ako keby gulicku preboha co to moze byt?

evita123
8. júl 2014

@pupulka18 može to byť podkozny tuk,ak mozes,odfot to a skus opisat ci je to tvrde,ohranicene,alebo ake?

pupulka18
autor
8. júl 2014

To sa neda ofotit pretoze to vobec nie je vidno.....

evita123
8. júl 2014

@pupulka18 ma to bolestive,alebo nie?

pupulka18
autor
8. júl 2014

Podkozny tuk a co s nim?????

cikyta
8. júl 2014

@pupulka18 Kolko má dcerka rokov ?

evita123
8. júl 2014

@pupulka18 nič,neboj sa,ak je to tuk,sam sa vstrebe,zmizne

aristka
8. júl 2014

môže to byť tukového charakteru alebo nejaká uzlinka ,čo tak zajtre sme rdr. nech sa na to pozrie a potom budeš kľudnejšia ...

pupulka18
autor
8. júl 2014

Malinka ma 11 mesiacov

hermina_
8. júl 2014

@pupulka18 taketo uzlinky su u deti bezne, po case urcite zmiznu - hlavne nech nie su bolestive....

martija
8. júl 2014

aj moji mali hrcky kde-tu.. lekarka povedala,ze u malych deti je to normalne, aj sestrina mala, mala na hlavicke hrcku a zmizlo casom...

pupulka18
autor
8. júl 2014

Boze dakujem vam troska ste ma upokojili

ttctwins
8. júl 2014

Ak papa kuracie maso, tak to ma zdurene z ich rastovych hormonov. De facto jej rastu prsia. Vysadte maso(alebo len z domaceho chovu) a casom sa to vstreba.

stanulienkat
8. júl 2014

Nechapem preco tu mamicky riesia zdravotne problemy svojich deti s cudzimi ludmi, ktori tie deti v zivote nevideli?
Teba to ukludni, ked ti niekto napise, ze to je v poriadku? Keby sa jednalo o nejake potnicky, tak nepoviem. Moze to byt sto diagnoz a mozno uuuplna hlupost. Ale ked sa mi nieco nezda, tak idem k lekarovi!!!!!!!!!!! Uz uuuplne stracame suuudnost, alebo co?

meluela
8. júl 2014

@stanulienkat Ked sa spytas jedneho laika, tak sa mozes dozvediet uplnu hlupost. Ak sa spytas vela ludi a oni ti napisu svoje nazory a skusenosti a ty ich vies spravne vyhodnodit, tak sa dozvies vela dobrych info, nametov na dalsie hladanie informacii, akymy roznymi sposobmi sa da rozmyslat. Hlavne ak mal niekto rovnaky zdravotny problem tak vies lepsie ake vysetrenia ziadat a ako sa nenechat u lekara odbit. Lebo zial s lekarmi je to dost o stasti. Mozes narazit na dobreho, ale vela z nich je taky nemotivovany priemer ktory ta kludne necha trapit sa so zlou diagnozou, stratis cas na riesenie problemu .. lebo proste nestuduju nove veci a len sa nejako chcu preordinovat cez aspiriny a peniciliny az do dochodku.

astonka
8. júl 2014

@pupulka18 no určite by som zašla za svojim pediatrom-pediatričkou nech sa na to kukne a potom nasledne ta niekam odporuči...zbytočne sa tu budeš pytať čo to može byt...

aristka
8. júl 2014

@meluela ide k pedine alebo svojmu gyn s dieťatom pozrie to na sono a vec je vybavená ....tiež som názoru ako
@stanulienkat vieš o tom ,že aj deti aj chlapci môžu mať rakovinu prsníka ,mliečna žľaza tam je a hormóny spravia svoje ...

tajka1986
8. júl 2014

@pupulka18 ak malu kojis,moze to mat z toho,z tvojich hormonov, my sme mali tiez tento problem,pre istotu spomen pediatricke,posle vas na kontr.sono a podla vysledku mozno endokrinologicke, nestresuj dopredu🙂

kararinka
8. júl 2014

@stanulienkat Pricina moze byt aj to, ze bolo 18.00 hodin, ked pupulka18 zalozila temu, detsky lekar uz neordinuje a mamicka je cela vyplasena a potrebuje ukludnit alebo sa zaktivizovat. V zahranici mavaju zdravotne poistovne telefonnu linku 24/7 prave na pripady, ked clovek potrebuje poradit a prebrat moznosti, pred navstevou lekara.

zita19
8. júl 2014

a co by ste babenky robili pred 25 rokmi, ked este nebol internet? Pockali do rana a sli k doktorovi. Teraz kazdu vec najprv odkozultujete s MK, dozviete sa hruzu overených aj "overených" informacii. Castokrat od ludi, co nemaju ani zakladne vedomosti z biologie nie to este zo zdravotnicstva alebo medicíny. Polovicky z týchto informacii vas vystresuje na smrt, druha vec zbagatelizuje.
Internet je v konecnom dosledku fajn, len neviem ci sme sa uz vsetci naucili ho pouzivat. Nemyslim tym, ze prihlasit sa na MK, alebo zadat otazku ujovi Googlovi. Myslim tym zodpovedne si prebrat ziskane informacie v hlave.

pupulka18
autor
8. júl 2014

@stanulienkat stracas sudnost ty ze vobec reagujes!!!!!ked nechapes tak nacobsa ozyvas?

niki101988
9. júl 2014

@pupulka18 može to byť aj hormonálna reakcia to mávajú detičky aj hneď po pôrode

pragmaticka
9. júl 2014

Nebooj ja som minuly tyzden tiez stresovala.malej som nasla tvrdu hrcku na rucke.bola som aj u doktora a ten ze to treba pozorovat, ze to same vo vacsine pripadov zmizne.Takze fakt sa nestresuj.Doktor ti nic ine nepovie