Gulička na viečku u 2,5-ročného

veronika677
26. máj 2023

Dobry den , nevie mi niekto poradit? Maly mal zapal spojiviek pred 2mes predpisali mu ant tobradwx vybral ich opuch zisiel ale gulicka ostala do dnes asi 3 dni dozadu sa mu spravil aj ten opuch no skor je to take tvrde na dotyk bola som s nim u ocneho lekara oni mu predpisali zase zobradwx zevraj jacmen ale mne sa to nejak nezda uz 2 mesiac mat ten jacmen vi je to normalne ? mali ste uz nieco take tak dlho? ak ano co vam nato pomohlo ?

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronika_sk000
26. máj 2023

@veronika677 mne ho museli odstranit operacne

dilino
26. máj 2023

nebude to jačmeň

veronika677
autor
28. máj 2023

@veronika_sk000 take iste ste mali?

veronika677
autor
28. máj 2023

@dilino tak neviem no lekarka povedala ze ano predpisala tobradex … viete minpovedat potom co to je?

veronika677
autor
28. máj 2023

@karinka223 nemame psov ani macky ziadne zvieratko .. a ako dlho to drzalo u vas?

veronika_sk000
29. máj 2023

@veronika677 ano, mala som normalne jacmen, urobilo sa tam hnisave lozisko a stvrdlo to, nic na to nezaberalo a po dvoch mesiacoch mi to vybrali prec. Kym som to tam mala, tak sa mi opuch stale vracal a potom zmizol, ale gulicka zostavala, sama o sebe nebola bolestiva a bola jemne pohybliva.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1mina
29. máj 2023

Ja som take.mala, ostalo mi to po jacmeni. Dr povedala ze to uz sa opuzdrilo, a nic ine s tim nejde len vyrezat. Ale teda ja som mala najprv jacmen ci vlcie zrno cinakos a to vola a ponom mi to ostalo