GSE - Citricidal

kaara1980
9. nov 2012

Ahojte,používa niekto z vás tieto ,prípravky,?Sú účinné?Ako ich používate,riedite?ďakujem.

hlavackova
14. nov 2012

Ano, pouzivam pre seba a pre dcerku, bude mat 4 roky...skusali sme zatial do nosa - pri bakteriach (riedene samozrejme) a pri crevnych virozach - do Coca-coly - pomohli, rychlo sme sa dali do poriadku.

mariynka
17. dec 2012

@hlavackova kde sa da pozriet, na co vsetko je to ucinne a ako treba davkovat?dakujem 😉

dabe
9. jan 2013

@mariynka daj si do vyhladavaca tabulka ucinnosti GSE rng a precitaj si prispevky ohladom GSE od RNG, ja som mala zapal slinnej zlazy ATB vobec nepomohli, GSE pomohol okamzite

matulka82
23. jan 2013

@dabe prosim ta ,kde ho kupim?

dabe
25. jan 2013

@matulka82 jedna pani na minmibazare to predava

hlavackova
25. jan 2013

Ja si ho objednavam cez www.iherb.com priamo z USA...postovne je len 6usd a balicek mi pride rovno domov, objednavam odtial aj ine vyzivove doplnky. Pride to celkom rychlo do 2 tyzdnov a rovno domov pri objednavke cca do 30usd.

dabe
25. jan 2013

Jasne da sa aj cez iherb ak by niekto chcel mozem poslat kod na zlavu 5$ z prveho nakupu

buba08
21. mar 2013

@dabe ahoj, mozem ta poprosit kod na tu zlavu ? Chcem si objednat gse na e. coli a streptococa agalactiae. Nemas nahodou priamo s tym skusenost, ak ano, tak zabralo? Dakujem.

dabe
21. mar 2013

@buba08 jasne, ked uz budes objednavat tak zadas: PVW132 . Hm veru nemam skusenosti ... ale na stafylokoka vraj zabera, sestra davala synovi.

ryka2
1. aug 2013

@hlavackova ahoj ,dcera 4 rocna mava casto moraxelu,mozem jej davat citricidal do nosteka a v akom pomere?

hlavackova
1. aug 2013

@ryka2 moja ma 4 a pol a tot nedavno som jej davala do nosteka, riedila som to 1kv na asi pol deci vody a vyskusala najprv na sebe pre istotu ci ju to nebude prilis drazdit. Ale inak na GSE prechadzam az ked nepomoze koloidne striebro.

ryka2
1. aug 2013

@hlavackova aha a to ako davkujes,koloidne striebro,a zabera ,lebo kamoska ho brala na gynekologicke problemy a nezabralja sommala tiez problemy a lekarka nevie doteraz aku liecbu mi ma naordinovat,7 mesiacov som sa napchavala antibiotikami a stale vytoka svrbenie,teraz prvy mesiac co beriemCitricidal, dost nepravidelne,ked si spomeniem ,a konecne bez vytokua svrbenia ,tak snad to zabralo,Na ake choroby si pouzila koloidne striebro ? dik za info

hlavackova
2. aug 2013

@ryka2 malej davam koloidne striebro do nosteka pri soploch - zelenych, zltych a ak nezaberie (vacsinou pomoze) az potom davam GSE, lebo predsa len trochu drazdi. Tiez jej striekam KS do hrdla ak treba, ocka vytieram ak boli zapalene, ranky s nim dezinfikujem, pit som jej zatial neskusala davat. Neriedi sa, nalejem si z flase do rozprasovaca do nosteka a 3x denne jej nastriekam, mam rozprasovac aj na hrdlo atd...ja som sa zbavila stafylokoka v hrdle len s pomocou GSE a koloid. striebra - za 3 dni a bez ATB. No a hlavne treba vediet pricinu zdravotnych problemov...ci mas bakteriu, mykozu a podla toho vybrat.

ryka2
2. aug 2013

@hlavackova no problem je ze kazdy mesiac ine alebo nemam nic vo vyteroch,ale momentalne to je dobre,beriem to GSEa som v pohode,kde si objednavala koloidne ?

hlavackova
5. aug 2013

@ryka2 odtialto som obejdnavala www.koloidne.sk...ak ti to pomaha tak si urob nejaku dlhsiu kuru a uvidis, podla mna je to lepsia cesta ako sa v kuse pchat ATB...inak teraz pozeram, ze si brala 7 mesiacov ATB??? Ved tie problemy mozes mat prave z toho, pridala by som probiotika minimalne na mesiac. Ja mam najlepsiu skusenost s Lepicolom a Biokultom pri dcerke s VLAKNINOU PRE DETI (obsahuje probio), vyskusala som uz takmer vsetky probiotika z lekarne - Probacin, ArkoDefensis, BioGaia, Dophilus a ine, ale vzdy sme pri brani ATB mali hnacky a malá aj bolesti bruska a odkedy mi poradili toto tak tieto problemy uz nemavame.

aborde
4. nov 2013

skús stránku: www.hoogle.sk

katrenka111
1. jan 2014

Ahojte viete poradit ako davkovat GSE 21.mesacnemu, už mi 3týždne stale pokasliava, sopli a nic nezabera... ☹

zdravie911
6. jan 2014

@mariynka
Pouzitie na Citricidal / GSE Maximum
Vnútorné použitie: (Nikdy nepoužívajte plnej sile)
Ústne. Odporúcané použitie:
2-5 kvapiek zmiešat v 5 oz. vody alebo štavy 2-3 krát denne, s jedlom alebo bez jedla . Deti (do 10 rokov): 1-3 kvapiek zmiešat v 5 oz. štavy 2-3 krát denne. Nepoužívajte plnej sily v ústach.
Kloktanie Hrdla
Ziešat 1 kvapku CITRICIDAL ®/ GSE Maximum do malého (3 oz. Alebo viac), pohári vody. Kloktat niekolkokrát. Použite tak casto, ako je potreba. Vždy zriedit.
Ustne pouzitie
Dôkladne premiešajte 1-3 kvapky CITRICIDAL ®/GSE Maximum s 1 oz alkoholu. Aplikujte 1-2 kvapky tohto roztoku v postihnutom uchu 1-2 krát denne. Použite tak casto, ako je potreba. Nepoužívajte plnej sile v ušiach.
Nosne pouzitie (iba dospelí)
Zmiesaje 1 kvapku CITRICIDAL / GSE Maximum s 6 oz. vody. Zaklonte hlavu do zadu potom na stranu, naplnte každú nosnu dierku z roztokom. Predkonte hlavu dopredu roztok nechajte preplachnut nosovym priechodom. Vratit hlavu do normálnej vzpriamenej polohe a umožnite nosny priechod pre odvodnenie.Nedychajte cez nos pocas tohto postupu. Vždy v zriedenej forme.
Vaginální Rinse/Cistenie Posvy.
Zmiesajte 1-2 kvapky CITRICIDAL/ GSE Maximum v 8 oz. vody. Sprchujte sa raz denne pocas jedného týždna, alebo podla pokynov zdravotnej starostlivosti lekára. Vždy v zriedenej forme
Vonkajšie použitie: (Nikdy nepoužívajte plnej sile)
Cistenie Tvare
Dôkladne navlhcit s horúcou alebo chladnou vodou.Ruky a prty su stále vlhke, použite 1-2 kvapky CITRICIDAL /GSE Maximum na prsty a jemne masirujte tvár s kruhovým pohybom. Dôkladne opláchnite vodou a nechajte uschnut. Ak je pocit palenia môžete opakovet. To je údaj o hlbokom vycistenie vlastností CITRICIDAL/ GSE Maximum . Vždy v zriedenej forme
Liecba nechtov
Zdriedte CITRICIDAL /GSE Maximum s vodou alebo s alkoholom (1-3 kvapky / polievkovú lyžicu).Nanasajte priamo na povrcchu nechtov pozdlž pokožky, alebo namocite nechty, dvakrát denne, kým je to žiaduce. Nepoužívajte v plnej sile na nechty.
Ošetrenie pokožky.
Pridajte 2-4 kvapky CITRICIDAL/ GSE Maximum do shamponu (zmiesajte v ruke alebo na cele s šamponováním). Masirujte do pokožky v dobe najmenej 2 minút. Spláchnut dôkladne vodou. Môžu byt taktiež použité bez šampónu.
Domácnost:
Kefka na zuby.
Zmiesajte 2-4 kvapky CITRICIDAL/ GSE Maximum do pohára vody. Ponorte kefka na zuby po dobu 15 minút Opláchnite kefku pred použitím. Zmenit vodu každých pár dní.
Rastlinné / Ovocie alebo Mäso / Hydina Umyvanie
Pridajte 20 kvapiek CITRICIDAL /GSE Maximumdo umyvadla plného studenej vody. Krátko namocit akejkolvek zeleniny, ovocia, mäsa a hydiny. Opláchnite vodou
Dosky na tezanie
Použite 5-10 kvapiek CITRICIDAL /GSE Maximum na reziacej ploche s mokrou handrou špongiu . Nechajte posobit na dobu najmenej 30 minút. Opláchnite vodou.
Všeobecne Cistenie
Pridat 15-30 kvapiek CITRICIDAL/ GSE Maximum akejkolvek 32 oz. rozstrekovace naplníte vodou . Použitie na všetky plochy v okolí domu.

Upozornenie: Nevkladajte do ocí. Nepoužívajte plnej sile do uší, úst, nosa alebo akékolvek citlivé oblasti. Ak kontaktu dôjde, spláchnutie vodou po dobu najmenej 10 minút. Dráždivost je docasne a mohlo by trvat 48 hodín.

katrenka111
7. jan 2014

@zdravie911 no len ktorý Citricidal a GSE je 100% lebo pise sa už kadeco, najlepsi je asi ten z Ciech co?

julia151
22. jan 2014

na stránke www.hoogle.sk nájdeš citricidal od firmy Higher Nature. Obsahuje original 34% citricidalu. 😎 😎

zdravie911
9. feb 2014

Treba pouzivat original od Nutribiotic/ Citricidal alebo GSE Maximum !!!

tobitedy
11. feb 2014

@hlavackova
dobrý den
ako riedite do nosa citridal? potrebujem ho nariediť synovi /7rokov/ a kvapkat mu ho do nosa lebo mame stale pneumokoka. dakedy som to pouzivala ale zabudla som davkovanie. zda sa mi ze 6kv. na dcl vody.
a momentalne sme po viroze crevnej, pit mu ho treba davat ako rozriedeny? dakujem za skoru radu.
barbora

hlavackova
12. feb 2014

@tobitedy no ak mu nesposobuje problemy, tak by som to neriesila, v nose nam preziva mnozstvo bakterii non-stop. Ale detom od 5 rokov doporucuju 1-6 kvapiek do cca pohara tekutiny (podstatne je aby to zvladol vypit cele, kvoli horkosti radsej do nejakeho dzusu, caju) 1-2x denne, 7 rocnemu chlapcovi by som dala max 4-5kv. Do nosa 1kv na dcl vody striekat alebo vytierat.

demo
10. mar 2014

@dabe prosim ta, pozeram tie tabulky na rng, ale vobec tomu nerozumiem. nejako sa v tom neviem zorientovat. teda chapem ze v prvom stlpci su bakterie, plesne atd... a tie dalsie stlpce?

demo
10. mar 2014

@dabe 60 ppm by mohlo znamenat 60 kvapiek na liter vody? vygooglila som, ze je to 1 mikrogram v 1l roztoku. Lenze obsahuje 1 kvapka GSE 1 mikrogram ucinnej latky? Alebo to komplikujem? Vidim, ze si tym mas skusenosti, budem ti vdacna, ked mi to objasnis 🙂

julia151
8. apr 2014

Od firmy Nutribiotic GSE už nie je účinné ako kedysi, miesto toho aby bolo horké je kyslé a neúčinné.........teraz používam od firmy Higher Nature. Obsahuje original citricidal.......

demo
8. apr 2014

@julia151 GSE je ucinne - pomohlo nam pri streptokokovej infekcii. ked porovnam GSE od NutriBiotic s tymto od Higher Nature, tak obidve obsahuju v 10 kvapkach 100 mg extraktu z jadierok, navyse to z Higher Nature je o dost drahsie. NutriBiotic 14 eur aj s postovnym z USA, Higher Nature 25 eur. Ale dobre vediet, ked to clovek potrebuje rychlejsie.

julia151
9. apr 2014

No to ze GSE nutribiotic obsahuje extrakt z jadierok a nie citricidal. Mozno si mala este povodny. No novy neobsahuje citricidal. Ja mam osvedceny od Higher Nature. Chcela som len poradit. 🙂)

demo
9. apr 2014

@julia151 mali sme ten novy GSE a fungoval (potvrdene vyterom), bol aj dost horky. ale ako pisem, dobre vediet, ze sa da nieco zohnat aj rychlejsie - ked je to akutne 🙂

klavesnica1
2. máj 2014

Kto ma skusenost s Pediakid-om?