GSE 118 ml - výžažok zo zrniečok grapefruitu

janette1105
31. júl 2014

prosim o podelenie sa vasich skusenosti s GSE 118 ml - vytazok zo zrniecok grapefruitu. MMe heamophila influenza a nemozeme sa ho zbavit. 6 rocny syn je kazdy rok hospitalizovany ked si heamophil zacne robit sarapaty, a nedavno sme sa z nemocnice vratili, bol asi na 4 roznych antibiotikach a kortikoidoch. zapal sa utisil, no po prelieceni sme sli na kontrolne 3 vytery a z kazdeho prislo ze mal heamophila. takze antibiotika nezabrali iba hnusa bakteria sa utisila. tak teraz cakame kedy mu oslabne imunita, lebo vtedy sa heamophil zobude a robi si svoje.... docitala som sa ze tento GSE nici rozne bakterie .... tak sup sem so skusenostami ..... prosim vas 🙂 dakujem vopred za kazdu jednu radu. Janette

molly77
31. júl 2014

Ahojky,
ja mam s kvapkami super skusenosti, liecila som tym mykozu, opar, dezinfikujem vodu, cistim tym ovocie. Mam to ako taku mala prirucnu lekarnicku vzdy pri sebe. Kloktame tym, ked boli v krku. Len tiez nemozes cakat, ze kvapky su vsemocne, chce to aj upravit stravu-
a ak mozem doporucit zozen si 60% extrakt , jedinz je pod nazvom Citricidal. Neviem ci zozenies na SK, ja byvam v Cechach kupujem to tam, ale ako podporu imunity urcite doporucujem, nic s tym nepokazis je to prirodne 🙂 ja to vzdy beriem viac baleni aj pre svojich klientov

sedem
31. júl 2014

@janette1105 ahoj, tiez sme si tuto potvoru doniesli zo skolky, vybrali sme dvoje atb cela rodina a vyzera, ze je klud, ale kontrolne vytery nam veru nik nerobil 😠 Mozem sa opytat, ako sa vam to prejavuje? Dcerky mali hnisave ocka, sopliky, zapalene uska, teploty, angina(len mladsia)...

evina34
31. júl 2014

GSE bol perfektny kym firma nezmenila recepturu. Nove GSE je o nicom., nie je horke a nefunguje. Treba si zohnat original Citricidal. Ked si das do google RNG a GSE docitas sa viac .../aby si zbytocne nevyhodila peniaze/

janette1105
autor
31. júl 2014

@sedem no vzdy ked mu imunita trosku sa znizi, bakteria sa akobi zobudi...a zacne hned angina a max hnisava. a ked je chory ako na posledy - najskor zaoal usi , potom si doniesol brusny virus z plaveckeho - tak imunita bola uplne dolu a zacalo sa to prejavovat zdurenymi uzlinami, horucky 40 a nie a nie dole.... tak rychlo nemocnica a tam uz sa cakalo na potvrdenie na heamophila a zatial davali ATB.... ale to museli menit stale, lebo CRP slo hore az na 140 i ked uz mal 5 dni liecby AtB za sebou..... a ked prisli vysledky z labaky vedeli ktore ATB dat , tak potom zacalo byt lepsie. uzliny zmizli ale preslo to velkej hnisavej anginy...... a teraz sme mali kontrolne vytery ...... po skoro 3 tyzdnov uzivania ATB a ta hnusa heamophil je tam stale. doporucili brat teda tento vytazok, tak uz sme tak zle na tom, ze chcem vyskusat co sa da.......

janette1105
autor
31. júl 2014

@evina34 dakujem, precitam to.

janette1105
autor
31. júl 2014

@molly77 a evina toto ideme vyskusat, ale pozrem aj ten original co ste spominali.

sedem
31. júl 2014

@janette1105 a to ako dlho sa uz s tym trapite? Rozmyslam, ze pre istotu dam urobit este tie kontrolne vytery...alebo pockam do prveho problemu a poziadam potom rovno o vytery...

janette1105
autor
31. júl 2014

uz 3-4 roky. uz v nas v nemocnici vsetcia poznaju 🙂 vyberali mu nosne mandle, bol pokoj na 2 mesiace a potom znova...... tak teraz ideme davat krcne von. ale nikde nie je termin na august ☹

beruska9561
31. júl 2014

@janette1105 to akoby si o mojej malej písala s rozdielom, že si pestujeme zlatého stafylokoka. dva krát vybraté nosné mandle kvôli tejto pliage, teraz sadol na krčné mandle, tiež jej spôsobuje hnisavé angíny. už sme skúsili možné-nemožné, ale GSE ešte nie. teraz berie manuka med, ten tuším ako jediný účinkuje.

beruska9561
31. júl 2014

@janette1105 a to ti v nemocnici doporučili brať GSE?

janette1105
autor
31. júl 2014

@beruska9561 neodporucili ale uz som o tom pocula viac krat a nejako som to nebrala na vedomie.... a teraz poviem ze uz som za to aby sme vyskusali co sa da. jedna oani mi poslala linku na dealera ta teraz cakam ze to dojde.... a idem vyskusat
pozri na to a uvidis http://zdravie.bazar.sk/4082557-gse-118-ml-vyta...

janette1105
autor
1. aug 2014

@evina34 ahoj, mas na mysli toto ?

janette1105
autor
1. aug 2014

@molly77 aj ty mas na myslili toto ?

salo
1. aug 2014

@molly77 prosim ta, ako si si s tym vyliecila mykozu? Ja sice mykozu nemam ale roky sa trapim s bakrerialnymi vag.zapalmi. E colly, enterocok a reraz po 2 porode to je katastrofa mam to 4 mes.v kuse☹ stale palenie svrbenie, je to na zblaznenie a lieky mi uz vobec nezaberaju sm fakt zufala☹ Myslis ze by mi tomohlo pomoct???

molly77
1. aug 2014

@janette1105 nie to je malo percent myslim toto
http://www.hubnuti-poradna.cz/extrakt-z-grepovy...
toto je jediný 60% extrakt je to americky vyrobok

@salo myslim, ye by to urcite pomohlo, ale musis mysliet aj na celkovu ocistu tela, taketo veci su y toho, ze telo je prekyslene a toho se treba zbavit, len kvapky ti nepomoyu . ak mas dlhodoby proble, treba to brat odpodlahy. Telo ti tym nieco hovori, treba ho pocuvat 🙂

blue99
21. aug 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
mamazem
27. aug 2014

U nás na mamazem nájdete extrakt z grepových jadierok v rôznych podobách: kapsule, tinktúra a vynikajúci sprej do hrdla. Viac o účinkoch grepových jadierok si môžete prečítať tu: https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/mamaze...

fincik16
27. feb 2017

Ale komentáre ľudí k produktu nižšie hovoria, že sa zmenila len chuť, ale učinnosť je stále rovnaká. Kde je teda pravda?

http://www.iherb.com/r/nutribiotic-gse-liquid-c...

monikasaurus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monikasaurus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
frisnica26
14. jún 2018

@molly77 dobrý deň..chcem sa opýtať môžu ho aj deti. Jeden má e roky a dt
Ruhy má šesť a tri tak. Ide mi o časté angínu a nastupujem do práce tak preto brali dva roky alod vera gél aj colostrum aj kvalitné probiotiká ald od septembra do apríla jazde dva týždne nádcha angína a to si dovoliť už nemôžem byť doma.ci radšej len tie slabšie 34percentne pre nich.dakujem

frisnica26
14. jún 2018

@molly77 môžu to aj deti jedno má tri roky a druhé šesť rokov.na cripku angínu nádcha častá aké je dávkovanie.je z toho aj sprej do hrdla?

syja
18. apr 2019

@janette1105 vyskusali ste? Pomohlo?

susily
20. okt 2021

Ahojte nohla by som sa opytat ake mate skusenosti s naozaj silnym a koncentrovanym citrixidalom? Ja uzivam a som spokojna. Ale citala som ze grapwfruit moze mat za nasedok ze clovek schudne a teda schudla som. A na hlave na pokozke sa mi vytvorilo take cervene miesto a svrbi akoby psoriaza. Myslite ze tieto obe veci mozu byt nasledkom citricidalu a prejav nejakeho detoxu? Dakijem za radu