prosim o podelenie sa vasich skusenosti s GSE 118 ml - vytazok zo zrniecok grapefruitu. MMe heamophila influenza a nemozeme sa ho zbavit. 6 rocny syn je kazdy rok hospitalizovany ked si heamophil zacne robit sarapaty, a nedavno sme sa z nemocnice vratili, bol asi na 4 roznych antibiotikach a kortikoidoch. zapal sa utisil, no po prelieceni sme sli na kontrolne 3 vytery a z kazdeho prislo ze mal heamophila. takze antibiotika nezabrali iba hnusa bakteria sa utisila. tak teraz cakame kedy mu oslabne imunita, lebo vtedy sa heamophil zobude a robi si svoje.... docitala som sa ze tento GSE nici rozne bakterie .... tak sup sem so skusenostami ..... prosim vas 🙂 dakujem vopred za kazdu jednu radu. Janette
@janette1105 ahoj, tiez sme si tuto potvoru doniesli zo skolky, vybrali sme dvoje atb cela rodina a vyzera, ze je klud, ale kontrolne vytery nam veru nik nerobil 😠 Mozem sa opytat, ako sa vam to prejavuje? Dcerky mali hnisave ocka, sopliky, zapalene uska, teploty, angina(len mladsia)...
GSE bol perfektny kym firma nezmenila recepturu. Nove GSE je o nicom., nie je horke a nefunguje. Treba si zohnat original Citricidal. Ked si das do google RNG a GSE docitas sa viac .../aby si zbytocne nevyhodila peniaze/
@sedem no vzdy ked mu imunita trosku sa znizi, bakteria sa akobi zobudi...a zacne hned angina a max hnisava. a ked je chory ako na posledy - najskor zaoal usi , potom si doniesol brusny virus z plaveckeho - tak imunita bola uplne dolu a zacalo sa to prejavovat zdurenymi uzlinami, horucky 40 a nie a nie dole.... tak rychlo nemocnica a tam uz sa cakalo na potvrdenie na heamophila a zatial davali ATB.... ale to museli menit stale, lebo CRP slo hore az na 140 i ked uz mal 5 dni liecby AtB za sebou..... a ked prisli vysledky z labaky vedeli ktore ATB dat , tak potom zacalo byt lepsie. uzliny zmizli ale preslo to velkej hnisavej anginy...... a teraz sme mali kontrolne vytery ...... po skoro 3 tyzdnov uzivania ATB a ta hnusa heamophil je tam stale. doporucili brat teda tento vytazok, tak uz sme tak zle na tom, ze chcem vyskusat co sa da.......
@evina34 dakujem, precitam to.
@molly77 a evina toto ideme vyskusat, ale pozrem aj ten original co ste spominali.
@janette1105 a to ako dlho sa uz s tym trapite? Rozmyslam, ze pre istotu dam urobit este tie kontrolne vytery...alebo pockam do prveho problemu a poziadam potom rovno o vytery...
uz 3-4 roky. uz v nas v nemocnici vsetcia poznaju 🙂 vyberali mu nosne mandle, bol pokoj na 2 mesiace a potom znova...... tak teraz ideme davat krcne von. ale nikde nie je termin na august ☹
@janette1105 to akoby si o mojej malej písala s rozdielom, že si pestujeme zlatého stafylokoka. dva krát vybraté nosné mandle kvôli tejto pliage, teraz sadol na krčné mandle, tiež jej spôsobuje hnisavé angíny. už sme skúsili možné-nemožné, ale GSE ešte nie. teraz berie manuka med, ten tuším ako jediný účinkuje.
@janette1105 a to ti v nemocnici doporučili brať GSE?
@beruska9561 neodporucili ale uz som o tom pocula viac krat a nejako som to nebrala na vedomie.... a teraz poviem ze uz som za to aby sme vyskusali co sa da. jedna oani mi poslala linku na dealera ta teraz cakam ze to dojde.... a idem vyskusat
pozri na to a uvidis http://zdravie.bazar.sk/4082557-gse-118-ml-vyta...
@evina34 ahoj, mas na mysli toto ?
@molly77 aj ty mas na myslili toto ?
@molly77 prosim ta, ako si si s tym vyliecila mykozu? Ja sice mykozu nemam ale roky sa trapim s bakrerialnymi vag.zapalmi. E colly, enterocok a reraz po 2 porode to je katastrofa mam to 4 mes.v kuse☹ stale palenie svrbenie, je to na zblaznenie a lieky mi uz vobec nezaberaju sm fakt zufala☹ Myslis ze by mi tomohlo pomoct???
@janette1105 nie to je malo percent myslim toto
http://www.hubnuti-poradna.cz/extrakt-z-grepovy...
toto je jediný 60% extrakt je to americky vyrobok
@salo myslim, ye by to urcite pomohlo, ale musis mysliet aj na celkovu ocistu tela, taketo veci su y toho, ze telo je prekyslene a toho se treba zbavit, len kvapky ti nepomoyu . ak mas dlhodoby proble, treba to brat odpodlahy. Telo ti tym nieco hovori, treba ho pocuvat 🙂
vyskúšaj 3v1=detox+výživa+chudnutie
http://ituconsulting.blogspot.sk/2014/08/nadvaha-ako-rychlo-schudnut_10.html
U nás na mamazem nájdete extrakt z grepových jadierok v rôznych podobách: kapsule, tinktúra a vynikajúci sprej do hrdla. Viac o účinkoch grepových jadierok si môžete prečítať tu: https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/mamaze...
Ale komentáre ľudí k produktu nižšie hovoria, že sa zmenila len chuť, ale učinnosť je stále rovnaká. Kde je teda pravda?
@molly77 dobrý deň..chcem sa opýtať môžu ho aj deti. Jeden má e roky a dt
Ruhy má šesť a tri tak. Ide mi o časté angínu a nastupujem do práce tak preto brali dva roky alod vera gél aj colostrum aj kvalitné probiotiká ald od septembra do apríla jazde dva týždne nádcha angína a to si dovoliť už nemôžem byť doma.ci radšej len tie slabšie 34percentne pre nich.dakujem
@molly77 môžu to aj deti jedno má tri roky a druhé šesť rokov.na cripku angínu nádcha častá aké je dávkovanie.je z toho aj sprej do hrdla?
@janette1105 vyskusali ste? Pomohlo?
Ahojte nohla by som sa opytat ake mate skusenosti s naozaj silnym a koncentrovanym citrixidalom? Ja uzivam a som spokojna. Ale citala som ze grapwfruit moze mat za nasedok ze clovek schudne a teda schudla som. A na hlave na pokozke sa mi vytvorilo take cervene miesto a svrbi akoby psoriaza. Myslite ze tieto obe veci mozu byt nasledkom citricidalu a prejav nejakeho detoxu? Dakijem za radu
Ahojky,
ja mam s kvapkami super skusenosti, liecila som tym mykozu, opar, dezinfikujem vodu, cistim tym ovocie. Mam to ako taku mala prirucnu lekarnicku vzdy pri sebe. Kloktame tym, ked boli v krku. Len tiez nemozes cakat, ze kvapky su vsemocne, chce to aj upravit stravu-
a ak mozem doporucit zozen si 60% extrakt , jedinz je pod nazvom Citricidal. Neviem ci zozenies na SK, ja byvam v Cechach kupujem to tam, ale ako podporu imunity urcite doporucujem, nic s tym nepokazis je to prirodne 🙂 ja to vzdy beriem viac baleni aj pre svojich klientov