Ahojte mamičky,prosím poraďte ,ktoré máte podobnú skúsenosť, budem veľmi vďačná za každú radu 🙏 mám trojmesačné babatko,ktoré stále grcká aj 2,5 hodiny po papaní… papal Bebu comfort 1 a pred dvoma týždňami sme prešli na Bebu AR a aj tak stále grcká… negrcká prúdom ale stále a veľmi často, stolicu má v norme cca 2krat denne a bruško asi nebolí, reflux potvrdený nie je, nikde sme s tým neboli a priberá krásne, doktorka vravela že nemáme presiahnuť dávku,ktorú momentalne má…prejsť na iné mlieko, alebo počkať či to neprestane niekedy ? Určite sa poradím aj s dr, zajtra jej budem volať, ale chcem vedieť či náhodou ste si niektorá z Vás neprešla niečím podobným…
A čo skúsiť Gastrotuss baby sirup? Nám pomáha, pretože sa dialo toto isté, ale teda nábeh na reflux tam bol indikovaný od začiatku, aj keď to tiež nemáme "od odborníka" potvrdené, ale s používaním tohto sirupu po každom jedle je to v pohode.
Ahoj,nasa bola plne kojena,mala reflux,po jedeni niekedy len trocha,inokedy brutal grcla....strasne som bola z toho v strese,aj laktacnu som volala no nepomohlo. Ono to preslo casom samo. Hlavne bolo ze pekne priberala,neplakala,netvarila sa ze ju nieco boli. Proste sa napapala,grcla a vsetko bolo ok🙂
@nelazatopkova tak toto som ešte nepočula, prečo teplomer do zadocku ? On pekne kaká aj prdká, len ako sme mu začali dávať to ÁR mlieko,tak absolútne neodrgava
@ann092 my sme mali na zaciatju hipp ha stale
grcala stoho. Treba sledovat kolko toho vygrne lebo moze sa stat ze sa dehydruje. My sme boli 3 dni na infuzkach. Potom sme presli na nutrilon ar a v pohode.