Grckanie mesačného bábätka

nina296
10. nov 2021

Mame mesačne bábätko, ktoré krmime umelým mliekom. Aj keď dávame do zvýšenej polohy vždy grcka celkom dost, dnes jej to islo až prúdom žltej farby. To čo spapala jej nic asi v žalúdku neostalo a opäť pyta papat. Viete mi poradiť? Zajtra ideme k doktorke, ale je to teraz dlha doba vydržať

mayka730
10. nov 2021

Dávate odgrgnut stále?...

mila06
10. nov 2021

@nina296 ja som drzala aj pol hodinu vo zvislej polohe na rukach, tak ze maly mal svoje brucho na mojom , hlavicku nabok opretu o mna, klasicky na pleci vsetko vygrcal(nasla som si tu polohu na nete) kým sa mlieko neusadilo,ale bol kojeny..tak to fungovalo u nas a bol to des, potom ma z toho aj lava ruka zacala permanentne bolieť ale co neurobi matka pre dieta....drzim palceky a nastastie toto obdobie rychlo prejde. Zajtra mozno lekarka da dake zahustujuce mliecko....mne lekar nedal nic on je skor za prirodne veci

nina296
autor
10. nov 2021

@mayka730 ano, dávam hneď a aj si vždy pár krát silno odgrgne

nina296
autor
10. nov 2021

@mila06 aj ja dlhsie držím,aj si silno viac krát odgrgne a aj tak vracia a hneď po mlieku aj plač.dala som aj viac ml mlieka ale asi v tom to nie je. Už mi je z toho do placu. Skusila som s ňou cvičiť,natierať brusko,dala espumisan a nic nezaberá.môže to byt že mlieko jej už nesedi?

zuzuliennka1
10. nov 2021

Ocividne ste vyskusali vsetko a stale grcia. Podla mna to bude mliekom - ake pije?
porad sa s pediatrickou a mozno bude potrebne zmenit znacku

vikes
10. nov 2021

@nina296 Pravdepodobne vám nepasuje um, keď hneď po nakrmení aj odrgrgnutí sa povracia. Ešte sa môžete pokúsiť menej mlieka a častejšie podávať.

nina296
autor
10. nov 2021

@zuzuliennka1 poradím,aj som dnes volala,ale nezdviha. Pije Hipp,v pôrodnici už take mala

nina296
autor
10. nov 2021

@vikes vyskúšam,ale ona pyta stále po vyvracani,asi jej v žalúdku nic neostane 😔

zuzuliennka1
10. nov 2021

@nina296 a vtedy nebol problem? no moze to byt cokolvek, pediatricka poradi. Viem ze existuju aj specialne mlieka, takzvane AR (antireflux), mozno toto bude cesta
znacky Hipp, Sunar, Beba, Nutrilon, France Lait,… vsetky maju v ponuke aj tieto “AR mlieka”

nina296
autor
10. nov 2021

@zuzuliennka1 hladna bola stále, ale viac jej nedali lebo som sa vtedy aj snazila kojiť.aj grckala ale myslela som že to je normálne,ale teraz už zakaždým papanim place

zuzuliennka1
10. nov 2021

@nina296 tak dnes este skuste vydrzat, ponukni pripadne trochu redsie a zajtra rano hned pediatricka.

nina296
autor
10. nov 2021

@zuzuliennka1 Dakujem budeme musieť vydržať