Potrebujem poradiť. Mám 2mesačné bábätko. Papá klasický nutrilon 1 ale po každom papani grcka, niekedy viac niekedy menej. Niekedy grcka hneď niekedy po polhodine aj po hodine. Doktorka povedala ze je to v pohode. Skúšali sme aj nutrilon proti grckaniu ale z toho sa mi nevie napapat zachvilu je hladný. Máte s týmto skúsenosti? Je to grckanie normalne ?
@marcela0110 môj malý síce má materské mliečko, ale tiež grckal, aj keď mal pol roka stalo sa mu, že ešte vyčlaplo😝
Podľa mňa sa tiež nemusíš báť, nám z toho malý vyrástol...ono to babenko ešte nevie tak presne kedy má dodt😀.
A predsa ten celý zažívací trakt sa mu teraz nastavuje.
A ešte je to síce mimo tému, a nechcem vyzvedať, ale prečo nedojčíš?
Nemusíš mi odpovedať, ak si sa tak rozhodla je to samozrejme tvoja vec.
Ale ak nie, a je to tak, že sa ti mliečko nespustilo, pozri si stránku mamila.sk dojčenie sa dá vraj opätovne spustiť...držím palce a neobávaj sa, nech ste zdravy😉
Ďakujem, ukludnili ste ma, snáď mu to prejde čím skôr 🙂
Mliečko sa mi spustilo aj som dojčila zhruba 2 týždne ale stratila som. Mala som aj zdravotné problémy po pôrode z toho som bola aj vystresovana takže pravdepodobne aj to bola príčina straty.
@marcela0110 Ahoj, nechavas ho dostatne dlho odgrcnuc po papani? niektore dietataka potrebuju aj par minut vo vzpriamenej polohe (najlepsie opriet babatko o tvoje plece a jemne ho hladkat po chrbatiku) pokial sa im podari.
U takeho maleho dietata si myslim ze to je bezne ...nasa tiez papala nutrilon a tiez grcala aj sme s nou pochodili po lekaroch tak nam povedali ze len s toho musi vyrast ...zvycajne sa rychlo napala lebo aj 1 cumel bol na nu asi velky a + sa nahltala aj vzduchu prestala asi v 3 mesiacoch 😉