Grckanie a zapekanie

bori7293
7. sep 2015

Ahojte mamičky. Máme takýto problém. Máme dvojmesačného chlapčeka. Od tretieho týždna je len na umelom mliečku - Nutrilon 1 Pro Nutra. Lenže skoro po každom jedle grckal aj ked si odgrgol. Tak nám doktorka predpísala Nutrilon AR. Z tohto mliečka nám negrckal vôbec všetko bolo v poriadku ale sa však nemôže vykakať.(aj ked sme ho riedili s čajíkom). Vydržali sme s ním dva týždne. Dnes sme tam boli opäť a poradila nam prejsť opäť na klasický Nutrilon 1ProNutra. Poobede vypil teda prvu dávku 120ml a už aj grckal ! Zase začne ten zlý kolobeh. Papanie-grckanie-čikútkanie a nespokojnosť :( Stetla sa s tým už niektorá? Ako ste postupovali? My už nevieme ako ďalej ☹

airambe
7. sep 2015

@bori7293 ahoj my sme síce negrckali, ale tiež sme dávali Nutrilon a mali sme veľké problémy so zapekaním, tým pádom aj kakaním a s tým boli aj spojené bolesti bruška... boli to hrozné dni. skúšali sme aj nutrilon comfort (tuším tak sa volal) proti zápcham, ale nepomáhalo. nakoniec sme skúsili Bebu, tá ho zas nezasýtila bol hladný aj ďalej. tak muž kúpil starý klasický Sunar a všetky problémy zmizli, odvtedy sme už boli v pohode aj malý aj ja.

bori7293
autor
7. sep 2015

lenže nám z Nutrilon 1 Pro Nutra iba grcká stolicu ma úplne v poriadku...to ar-ko vyriešilo grcanie no zhoršilo stolicu...pre upresnenie nasho problemu

airambe
9. sep 2015

ja som to len tak myslela, že či mu celkovo Nutrilon nerobí problémy. možno by stačilo zmeniť mlieko. Viem o tom, že veľa deťom robil Nutrilon problémy.

bori7293
autor
9. sep 2015

Od včera to skúšame takto: dávam mu už 150ml z toho 4 odmerky nutrilon ar a 1 odmerka obyčajný nutrilon. Zatial je stolica v pohode aj sa sam vykaka tak uvidime ako dalej 🙂