Mame taky problem.. nasa mala 8m grcká. ale vracia vzdy len ked je na bruchu, ked sedi alebo lezi na chrbte tak nevracia ..lenze ju uz tazko udrzat aby bola v jednej polohe najradsej sa prevracia na brucho a vzdy jej vygrcne aj mlieko aj prikrm aj voda a dost to smrdi… lenze keby nieje na bruchu tak nevracia..ma ar mlieko ale vygrcne jej aj z toho … mate niekto s niecim takym skusenost?
@marfa333 gastrotuss sme skusali aj my ale nepomohlo , aj ste to nejak riesili s GE ?
Nie, na gastre sme neboli. Ja som malému dávala gastrotuss po každom takom redšom / vodnatejsom jedle, ale nie podľa dávkovania, vždy som mu dávala menej lebo ho z toho zapekalo a pekne nám to pomáhalo. Samozrejme niekedy sa stalo ze aj tak grckol ale málokedy.
Ak vám teda nepomohol gastrotuss tak asi treba ísť na gastro.
Áno môj syn tak isto veľmi dlho grckal. Určite to je refluxom, ktorý sa časom môže vytratiť. Nám sa vytratil okolo jedného roku, zatiaľ som mu po každom jedle dávala sirup gastrotus, ktorý vytvára mechanickú zábranu v žalúdku, tým pádom zabraňuje grckaniu. Tiež som z toho bola nervózna, že v 10tich mesiacoch stále grcka a presne všetko to smrdelo, prezliekla som ho aj 4x za deň, bolo to na nervy.