Giryfikácia u 5 mesačného, skúsenosti?

domcaa695
7. jún 2019

Ahojte, moj syncek ma 5 mesiacov, vcera sme boli na sono hlavicky, pani doktorka povedala, ze malinky ma lahku mensiu clenitost gyrov chcela by som sa opytat ci s tym mate niekto skusenost a ci to ma vplyv na vyvoj? Syncek zatial nevyzera, ze by bolo nieco inak ako ma, vyvija sa dobre, dokonca robi niektore veci skor ako by mal.. Dakujem za kazdu odpoved, budem velmi vdacna

chichua
7. jún 2019

@domcaa695 kde ste boli na sono?o mojej dcérke toto vravela neurologicka v Žiari. Robievala jej kontrolné sono kým sa jej nerástla fontanela. Dcérka má 2r a je úplne ok. Už je aj vyradená z evidencie.Akurat je trochu hypotonicka.Inak je šikovná a rozumná.

chichua
7. jún 2019

Nezrastla fontanela som myslela

domcaa695
autor
7. jún 2019

@chichua áno boli sme v ZH u pani doktorky Baránikovej, tiež máme prísť o 2 mesiace na kontrolu, nič viac mi k tomu nepovedala, preto sa pýtam či mal niekto skusenosť, dosť som sa zľakla či to má nejaký vplyv na vývoj ale synček je spokojný, nič sa mi na nom nevidí iné ako na ostatných deťoch 😕

chichua
7. jún 2019

@domcaa695 aj som si myslela,že to bude tá pani dr. 😂Ona precízne všetko vyšetruje a keď je niečo len málinko inakšie ako má tak to skúma.Inak nás poslala na konzultačné sono do BB a tám podľa dr.mala dcérka úplne normálny mozog 😁.