ahojte, boli ste niekto na genetickom vysetreni s babom? my tam ideme, moj syn ma 5 mesiacov a 10,5 kg, vyska 73 cm, stitna zlaza je ok, no neviem ako to prebieha na tejto genetike, mate skusenosti? dakujem
to nevie,my sme boli ,ked som bola tehotná
no ja som tam bola s malou, llebo sa narodila s razstepom...boli sme tam, ked mala 1,5 mesiaca...obzrela si malu, kukla do knizky a podla jej kniizky zo 65 mi povedala, ze podla genetikov je sanca 15%, ze budeme mat dalsie dieta s razstepom...podla lekarov, ktori su specializovani na razstepy, je to len 3-5 %...no jej rozhovor so mnou bol uplne divny az drzi...ak by som bola slabsia povaha, po tejto navsteve ssa asi zrutim...jedniducho to vysetrenie bolo podla mna uplne zbytocne a od veci..neviem kam ides, ale v kosiciach v novej nemocnici je to takto...
no ja ked som bola tehotná tak som bola na genetike, a ked sa my mala narodila tak 3 mesiace mala tak sme išli na genetiku,tam ju len prezrela či ma všetko dobre vyvinuté nič ine.
ja som bola na genetike so sebou a aj so synom kvôli tomu že môj brat zomrel na willsonovu chorobu opýtala sa nas na vsetkých nasich pribuznych,tušim som o tom vypisovala aj papiere a potom nam zobrala krv a výsledky nam prisli domou asi po mesiaci,ale moja dcerka mala v tom čase 4 mesiace a jej nechceli zobrat krv že oni takým malým detom krv neberu 😝
a koli comu tam idete