Prosim Vas ktory gel pri prerezavani zubkov je vhodny pre moju dcerku? Ma 3,5 mesiaca a idu jej uz zubky...dakujem
@schelly2910 V DM majú 1 gél vhodný už od prvého zúbka. Teraz si nespomeniem na názov, stojí cca 5 eur, oranžová tuba.
Aha, teraz vidím, že to asi nie na čistenie, ale ukľudnenie ďasien ? Tak potom neviem 🙂.
@schelly2910 na mierne znectlivenie pri prerezavani zubkov je Calgel, Dentinox. Ak chces ako prvu pastu na uz prerezany zubok tak teraz pouzivam pre maleho NeoBio, je to bez floru, moze sa od 0 rokov (resp. od prveho zubka). Ale su aj ine znacky, treba hladat v zdr. potrebach, prip. lekarne, alebo aj DM.
@jasminet ruku si objavila uz davno😁 urcite su to zuby lebo jej ich uz aj vidno..pripajam foto
@zltalienka prave dentinox mame doma..poradila mi pani v lekarni aj napriek tomu ze som ju upozornila ze mala ma len 3,5 mesiasa..a dnes som nahodou otvorila pribalovy letak a tam sa pise ze az od 5.mesiaca...
@schelly2910 bez obsahu lokalnych anestetik,napr.Weleda ma taky gelik...
My máme Kamistad Baby z rumanceka. Nieje tam nikde napisane od kolkych mesiacov to je. Tak si myslim ze od 0+ 🙂
@schelly2910 netušila som, že je od 5 mesiacov. Ja som dávala skôr, keďže presne na 4 mesiace mal drobec prvý zub von. A zaberá ten Dentinox.
Ja som gel nikdy nadávala.umyla som korku zo slaniny a malý ju len tak cmulal.trošku pomastilo trošku prerezalo a super. Poradila stará mama 🙂
😨
:D
gel neviem, ani pri jednom dietati som take nepouzivala, ale... ak slinta a strka si pasticky do ust, to nie su zuby - to len objavila ruku 😀