Gastrotuss baby

petronellam
11. máj 2023

Ahojte, chcem sa opýtať. Kupovali sme gastrotuss baby v lekárni a prišiel mi svetlý a riedky. Aj manželovi to tak prislo. doteraz bol stále hustý a tmavsi. Nestretli ste sa s tým niektorá? Mala nám kašle odkedy ho začala brať. Boli sme dnes na gastro nemáme jej ho dávať a videla tam zmeny...

mamamasama
11. máj 2023

@petronellam nemôžeš naliať do pohárika a odfotiť? Náš je hustejší, ale nie extra, ale tmavšej farby.

petronellam
autor
12. máj 2023
mamamasama
12. máj 2023

@petronellam tak toto je prilis svetle. 😮😮😮

petronellam
autor
12. máj 2023

@mamamasama už som posielala do firmy na rozbor. Viete mi napísať akú sarzu máte?

mamamasama
12. máj 2023
mamamasama
12. máj 2023

@petronellam mne ten váš príde ako rozriedený

petronellam
autor
12. máj 2023

@mamamasama aj nám príde a to sme kúpili 3 fľaše z rôznych lekárni tá istá šarža.. čiže celá tá šarža je chybna

mamamasama
12. máj 2023

@petronellam daj prosím potom vediet ako to dopadlo. Hrozne. Ozaj, aby mal clovek strach kupovat aj lieky. A pritom chcu za ten sirup 10€

petronellam
autor
12. máj 2023
petronellam
autor
12. máj 2023

@mamamasama u nás stojí cez 11 eur

petronellam
autor
12. máj 2023

@petronellam tak som zvedavá na vyjadrenie.. dám vedieť určite

petronellam
autor
12. máj 2023

@mamamasama a ďakujem pekne, že ste sa mi ozvala aspoň som si istá už, že určite to bola chyba. Lebo už som začala aj pochybovať.. vybrala celú fľašu ešte máme 2 tak som zvedavá.. prestala brať a začala brať iné lieky v momente prestala kašľať a už jej nič nie je...

mamamasama
12. máj 2023

@petronellam to je strasne, naozaj. Náš malý ma tiež reflux, tak Gastrotuss bežne kupujeme. Dobre vediet na čo dávať pozor. Dúfam, že vam to aspon nejakym sposobom vykompenzuju.