Ahojte. Neboli ste niektorá u gastroenterologa s babetkom na vyšetrení? Zaujíma ma ako to prebieha. Mali by mu robiť sono.
@mmoonna to znamena hadička?
Nie, neboj sa. Na bruško mu natrú taký gel a chodia po ňom takou sondou. Ako keď ti robili v tehu sono cez brucho, nie zo spodu. Keby išiel na hadičku, to sa volá gastrofibroskopia. Sono nie je nič hrozné
@mmoonna ohh dakujem pekne. A vy ste mali aky problém ked sa mozem spýtať
@nikamichal nie je za čo. Môj syn mal krvavé hnačky a veľmi zapareny zadoček, až do krvi. Boli sme s ním na gastre,doktorka sa nas povypytovala, čo mu je a potom mu tiež spravila to sono. Dala nám také špeciálne mlieko na predpis a potom už bolo dobre. Mal alergiu na bielkovinu kravského mlieka. A vy máte aký problém?
@mmoonna moj maly uz 3 mesiace chrci, je zahlieneny a kašle... Robili mu aj stery a ma ok vsezko. Na rengene bolo vidno na prieduskach hlien... A nic mu nepomaha tak preto skúsiť na gastro
Môj syn bol takto chorý minulý rok tiež asi tri mesiace. Neustále bol zasoplený a kašľal. Brali sme aj ATB ale vôbec mu to nepomohlo. U nás to bolo ale z toho, že mu práve vtedy išli štyri zuby naraz a mal z toho oslabenú imunitu, tak sa z toho nemohol dostať. Ako mu vyšli zuby, bolo dobre. Tak Vám držím prsty, nech to dobre dopadne.🙂
@mmoonna aj nam behom 3 mesiacov 5 zubov... Len nam bolo vidiet na snimke hlieny aj na prieduskach. No dufam ze aj my to budeme mat len zo zubov
@nikamichal u nás to bolo niečo strašné. Odvtedy 2roky trvalo kým sa prestala báť bielej farby. Ani moju tetu nechcela vidieť, čo je sestrička, keď sa ukázala v bielom.
Na lačno prvé sono, trvalo cca7minut (lezata poloha), potom som ju nakrmila a druhe sono. A vyšiel skrytý reflux.
@nikamichal nam robili sono a brali aj krv. Teraz si nepamatam ci som vedela dopredu a isli sme na lacno alebo nie.
@jackie17 moj maly je naučený na dr 🙄 od narodenia každú chvíľku u dr alebo v nemocnici.... No som zvedavá teda co mu zistia. A on mal ake problémy ked sa mozem spýtať?
@nikamichal moja tiež, my pre časté zahlienenie a zápchy boli v nemocnici často. Ale to sono na nej zanechalo následky dlho.
Bolesti bruška a zápchy. A celkovo nespokojná bola, nonstop plač. Čakala som do 3mesiacov,lebo že to koliky. Nedala som sa a vyžiadala si sono. A tam skrytý reflux a to ju palilo, keď sa jej mlieko vracalo, ale nevyvracala ho a vrátilo sa naspäť a z toho mala bolesti
Dobrý deň, píšem síce po dlhej dobe ale chcem sa opýtať v pondelok ideme na gastro kvôli podozreniu na alergiu KB plus si myslím že mala ma reflux. Ma 3 mesiace môže predtým normálne papať ? Mne dr nič nepovedala len mi dala výmenný tak teraz neviem
Ahoj, ja som bola so synom na gastre, keď mal tri mesiace. Doktorka sa nás najprv na všetko povypytovala a potom mu tiež robila sono. Malý pri tom ležal a bol úplne v pohode, veď to netrvá dlho.