Gastrocynesine - dávkovanie

domininini
25. jan 2022

Ahojte maminky, chcela by som poradit od tych ktore teraz davaju/ alebo davali v monulosti tento homeopaticky liek babatkam 4tyzdnovym .. ako ste davkovali prosim?
Maleho trapi silny tichy reflux, vkuse sa mu mliecko vracia do pusky (nezvracia), stale nasucho prehlta preglga, je dost nekludny koli tomu ;( je plne dojceny
Dakujem za kazdu radu

diamond007
25. jan 2022

@domininini mne strašne pomohol dudel, mala ho len do 6mesiacov, bez návyku ale na tichý reflux super, tým že dudla a prehĺta tak to bolo fajn ...
Po kojeni min.polhodinu na ramene nosiť a refluxny vankúš sme používali... Nič moc prvé štyri mesiace ale prešlo to.

simona92101
25. jan 2022

@domininini tabletu som rozdrvila v plastovej lyzicke(pozor nie v klasickej,dolezita je plastova),dala trosku vodicky do tej lyzicky(alebo MM)a striekackou pred papanim strekla do ust.chvilku som pockala,dala papat.nasledne 30 min nosila v spriamenej polohe na pleci aby si odgrglo a mliecko necestovalo.nasledne polozila na vyvyseny refluxny vankus.tento vankus som davala aj do kocika.drzim palce

domininini
autor
25. jan 2022

@simona92101 jednu celu tabletu? Mozem takemu malickemu ? Lebo papava aj 5x denne
Davam mu do 1dcl rozdrvit jednu a ten výluh mu davam po cely den pred papanim .. on je na ramene strasne nervny, nevydrzi, vkuse hlada cicik .. pribera nadstandardne

simona92101
25. jan 2022

@domininini davala som pol tabletky pred kazdym jedlom,len trosicka vody do tohy.

domininini
autor
25. jan 2022

@simona92101 a pomohlo vam to?

simona92101
25. jan 2022

@domininini ano pomohlo