Ahojte, prešli ste si niektorá týmto vyšetrením bábätka? Nás tam poslali s ročným synom a mám z toho dosť obavy ako to zvládne. Nezvláda ani poradne u pediatricky a toto bude asi oveľa horšie. Zevraj tam male detičky niečim utlmujú, skúsenosti mamičiek na nete som moc nenašla. Ďakujem vopred za všetky skúsenosti, nakoľko som z toho dosť v strese.
Môjmu robili scintigrafiu v Bratislave na Heyudukovej, mal 17 mesiacov. Dostal do zadočku taký sirup na utlmenie aby spal, u neho to nezabralo 😅 a bol hore, ale taký kľudný. Pri vyšetrení ako ležal som ho držala a zvládol to bez pohnutia aj ho pochválili za to.
@katesocka presne tam ideme aj my, zatiaľ mi detaily žiadne nepovedali, majú mi volať za termín a že mi všetko vysvetlia … ale super, že ho nemusia úplne uspať 🙏🏼 ďakujem moc za skúsenosť, dosť má to ukludnilo
@lenocka8894 v ziadanke som mala napísané DTPA . Práveže by to mali urobiť ambulantne, presne ako písala pani ďalšia na heydukovej … majú mi ešte volať za termín a všetko mi vysvetlit.. chcela som len vedieť skúsenosti, ako to zvládli iné detičky, nakoľko nás krpec vôbec nie je typ, ktorý by spolupracoval
@petrzalcanka123 uspania sa nemusite bat..to nie je narkoza ☺️ hned po vysetreni sa dietatko budi ☺️ ak nespolupracuje tak ho uspia ale to je vzdy posledna volba ☺️
@lenocka8894 ďakujem moc za ukľudnenie 😊 mám z toho naozaj strach … ani nie tak z vyšetrenia ako z toho, ako to zvladne krpec … verím, že to bude ok
@petrzalcanka123 ale teda my sme to mali aj s hospitalizáciou na Kramároch. Jeden deň sme prišli, na druhý deň mu robili scintigrafiu a na tretí deň sme išli domov (aj keď počula som že zvykli púšťať domov aj v ten deň). A teda my sme boli v júli 2020, počas korony, termín žiadali v apríli a v júni volali že kedy máme prísť.
@katesocka aha tak ďakujem za info … nás tam poslala nefrogologicka z antolskej a ta mi povedala, že nám to urobia ambulantne 🤷🏼♀️ ale bohvie .. no však uvidim čo mi povedia, keď mi budú volať za termín
Dobry den prosim Vas mozem sa opytat ako dopadlo vysetrenie ako sa to podarilo zvladnut?
@petrzalcanka123 ak budete mat akekolvek otazky kludne sa pytajte..ano rocne dietatko sa musi uspat pretoze je dolezite aby sa nepohlo pocas celeho vysetrenia..na ake konkretne vysetrenie ide? MAG 3 alebo DMSA?