Fyzio od 6 mesiacov

jajana_2
30. sep 2024

Ahojte, máte niekto skúsenosť že ste s bábätkom začali chodiť na fyzio keď malo pol roka? Ako to zvládalo?
Pretaca sa mi so záklonom, inak je šikovný veľmi.. ale tak samozrejme že môže byť aj viac veci inak ako by malo keď sa naňho pozrie odborník.. no celkom mám stres ako to bude znášať 🙈 keďže už vela vníma všetko ...

anjelicek26
30. sep 2024

Môj chodí už dva mesiace kvôli tomu zaklananiu a plus preferujem viac jednu stranu.. ma 6.5 mesiaca a už je dva tyzdne na štyroch a začína sa plazit/stvornozkovat takú divnu techniku ma,ale ide super dopredu. Fyzio nám veľmi pomohla ukázala cviky ako ho motivovať skúšať iné veci.. jeho tam veľmi baví chodiť..

xxemma
30. sep 2024

Cim je mensie, tym lepsie to zvladne. My sme isli v roku a bol to boj, bola uz dost velka a silna a samo, ze sa jej to nepacilo.😁

foxxie27
30. sep 2024

@jajana_2 s našimi dvojičkami sme začali chodiť ešte skôr a úplne v pohode….pani s nimi pocvičí, pohrajú sa s hračkami, nebol nikdy žiadny problém

deedol
30. sep 2024

jasne, chodili sme od 2m do 11m. cim skor, tym lepsie.

295anicka
30. sep 2024

Mladý pán chodil na rehabky od 3 🌙, čím menšie dieťa tým ľahšie sa cvičí. Cvičili sme vojtovku 3 krát denne doma a každý týždeň rehabky v nemocnici. Istú dobu mal aj plávanie. Náročné obdobie ale výsledky stoja za to.