ahojte ,,,,ma niekto skusenost s frejkovymi nohavickami ,,,,myslim ako nosenie u babatka, presnejsie co robit aby to babatko znasalo dobre ...aby nebolo z toho nervozne a neplakalo ,,,dakujem
Moja to má týždeň a nič nebolo až od včera začala kopkat nohami a plackat ..no a v kuse tu je dookola tak neviem kde je problém ...má to na obidva nôžky zlé ...predpísal to ortopéd po vyšetrení...
Nasa mala ako tie postolkove nohavice kedysi byvali, co sa na plienky davali - len v tom boli kovove vystuze. A pod to dve plienky som musela davat. Nosila to asi mesiac, dva na 24 hodin a do 5 mesiacov uz len 12 hod, takze som davala na noc. Tiez nam to predpisal ortoped pri kontrole klbikov v 6. tyzdnoch. Nasa bola kludas a spachtos, kedze to nosila tak malicka, dajako sme to prezili, ale je to nevyhoda, dietatko skoro stale len na chrbte je, aj do vajicka autosedacky sa nezmestila, to mi nakazal az tri plienky jej davat... Ja som ju aspon trosku polohovala, ze som ju podkladala tak do valceka zrolovanou zavinovackou za jej chrbatom mierne na bok. Neviem ake velke mas babo... Neboj, tak vam ujde cas, ze zachvilku okolo teba bude skakat a na toto rychlo zabudnes🙂 A babo bude mat zdravucke klby.
Netlacia ju take tie traky, mate tam traky? Ja som presivala nasej gombicky, aby ju to netahalo.
Áno je to na traky ...ale nevidela som žeby ju to tlačilo ...ono jak je zapnem dole tu spodnú časť tá konec sveta ...nozkami kope v kuse ...
ked jej dam tie nohavicky zacne mi kopkat nozkami ale velmi a placka v kuse ....a ta perinka jej spadne tym padom dole ...a ma volne nozky....
ale bola som dnes za ortopedom dam mi vacsiu perinku a ked tak nech vyskusam hoc nejako jej pokombinovat ....a uz ked velmi ze nedobre s malickou aspon nech ma ortoped.nohavicky s tromi plienkami ...toto jej nevadi ...
Musí si zvyknúť. To je celé.
Moja malá Pavlíkove remene, do dvoch dní si zvykla až som tomu nemohla veriť. Vôbec jej to nevadilo a to f.perinka je myslím len na široko nohy, moja ich mala vyviazane.
Len sa informuj, či to je dosť.
Vo veľa prípadoch som čítala, že to vôbec nepomohlo a skončili pri remenoch. Aby sa vám zbytočne liečba nepredĺžila. Malý/á má zlé hodnoty? Moja mala len hraničné na jednu nohu a dostala remene hneď za 6 týždňov bol pokoj.