Forlax pre deti

4katarinakralova5
21. dec 2024

Ahojte.
Prosím Vas, ak vaše detičky užívali Forlax pre deti, tak aké ste mali dávkovanie? Môj ma vyše 2,5 roka (v apríly 3bude mat) a neviem ci mu stačí 1vrecko ráno, alebo dat aj večer druhé? Od dnes ho mame. Ďakujem krásne

taktotedanie
21. dec 2024

@4katarinakralova5 u nas to pediatricka neodporucala a ak tak len par dni (max 2 dni) takze by som to nehrotila na viac sackov
Pomohlo nam ine

13uzivatelka11
21. dec 2024

Skus radšej probiotika probiox inum.. Tie od 3 rokov...toto nám vôbec nepomohlo

mikitilik29
21. dec 2024

@4katarinakralova5 nam to odporučila ceska pediatricka, rodinná známa. Trápili sme sa s tvrdou stolicou skoro rok. Najprv som dávala ráno a večer po jednom sáčku, potom keď už som videla ze má peknú stolicu tak iba ráno jeden sáčok. A postupne som uberala. Bolo mi povedané, že tie prášky niesu návykové a ani nič podobné. Max 3 mesiace by sa mali užívať a potom pauza. Aj teraz občas dám ten prášok keď vidím ze dva dni mala nekaká alebo ze ma tvrdšiu stolicu

sazumak
21. dec 2024

@4katarinakralova5 Naša má z gastra 10g ráno a 10g večer. Normálne na dlhodobé užívanie kvôli zápche. Takže 4g ráno a večer podľa mňa v pohode môže, či ako Vám vravela doktorka? Hlavne pravidelne dávať, ak sa zlepší, tak uberať.

4katarinakralova5
autor
21. dec 2024

@13uzivatelka11 asi kvôli niečomu nám to pediatricka dala užívať, nepýtam sa co mam iné kúpiť, ale na dávkovanie. Ale. Ináč ďakujem 🙂

@sazumak pediatricka mi povedala ze v lekárni mi povedia dávkovanie, tak preto som taka ze ci dat tie 2sacky, alebo 1 skúsiť zatiaľ. My gastro mame až 6.2.2025 🙈🙈

sazumak
22. dec 2024

@4katarinakralova5 Zdá sa mi, že aj my máme vtedy termín v Martine 🙂 U našej to trvá presne asi od 2,5 roka, má 4,5 teraz. Hádam sa vám to polepší❤

mikitilik29
25. dec 2024

@4katarinakralova5 ahoj autorka. Pomohol Vám ten Forlax?

4katarinakralova5
autor
25. dec 2024

@mikitilik29 v sobotu som mu ho dala prvý krát a v nedeľu 2x mal v plienke a bez plaču, ani sme nevedeli. Odvtedy zatiaľ nič, tak uvidíme ďalej

4katarinakralova5
autor
25. dec 2024

@mikitilik29 tak vyzerá ze to účinkuje, dnes kakal a úplne v pohode. Iba mi prišiel oznámiť, ze kakal