Ahojte.
Prosím Vas, ak vaše detičky užívali Forlax pre deti, tak aké ste mali dávkovanie? Môj ma vyše 2,5 roka (v apríly 3bude mat) a neviem ci mu stačí 1vrecko ráno, alebo dat aj večer druhé? Od dnes ho mame. Ďakujem krásne
Skus radšej probiotika probiox inum.. Tie od 3 rokov...toto nám vôbec nepomohlo
@4katarinakralova5 nam to odporučila ceska pediatricka, rodinná známa. Trápili sme sa s tvrdou stolicou skoro rok. Najprv som dávala ráno a večer po jednom sáčku, potom keď už som videla ze má peknú stolicu tak iba ráno jeden sáčok. A postupne som uberala. Bolo mi povedané, že tie prášky niesu návykové a ani nič podobné. Max 3 mesiace by sa mali užívať a potom pauza. Aj teraz občas dám ten prášok keď vidím ze dva dni mala nekaká alebo ze ma tvrdšiu stolicu
@4katarinakralova5 Naša má z gastra 10g ráno a 10g večer. Normálne na dlhodobé užívanie kvôli zápche. Takže 4g ráno a večer podľa mňa v pohode môže, či ako Vám vravela doktorka? Hlavne pravidelne dávať, ak sa zlepší, tak uberať.
@13uzivatelka11 asi kvôli niečomu nám to pediatricka dala užívať, nepýtam sa co mam iné kúpiť, ale na dávkovanie. Ale. Ináč ďakujem 🙂
@sazumak pediatricka mi povedala ze v lekárni mi povedia dávkovanie, tak preto som taka ze ci dat tie 2sacky, alebo 1 skúsiť zatiaľ. My gastro mame až 6.2.2025 🙈🙈
@4katarinakralova5 Zdá sa mi, že aj my máme vtedy termín v Martine 🙂 U našej to trvá presne asi od 2,5 roka, má 4,5 teraz. Hádam sa vám to polepší❤
@4katarinakralova5 ahoj autorka. Pomohol Vám ten Forlax?
@mikitilik29 v sobotu som mu ho dala prvý krát a v nedeľu 2x mal v plienke a bez plaču, ani sme nevedeli. Odvtedy zatiaľ nič, tak uvidíme ďalej
@mikitilik29 tak vyzerá ze to účinkuje, dnes kakal a úplne v pohode. Iba mi prišiel oznámiť, ze kakal
@4katarinakralova5 u nas to pediatricka neodporucala a ak tak len par dni (max 2 dni) takze by som to nehrotila na viac sackov
Pomohlo nam ine