Dobrý večer, syn je alergik a užíva dvakrát denne flixotide, od stredy má taký suchý dunivy kašeľ, boli sme u dr, popocuvala ho a dala mu ventolin, len mám pocit že po ňom kašle viac a horšie. Nemáte nejakú skúsenosť, či je to tak ok? Vďaka.
Nas mava v zime budesodina a v pripade potreby ventolin. Ako je spomenute vyssie, ventolin netlmi kasel, rozsiruje dychacie cesty. Je mozne, ze dieta po nom viac kasle, kedze vykasliavanie hlienu je cez sirsie cesty jednoduchsie.
@evabb123 a ako kasle? Sucho? Alebo potrebuje vykaslat? Nas tiez flixotide a ventolin mu nasadim hned ako zacina pokuckavat na sucho.bud kasel prestane a po cca 2 3 dnoch mu nieco uz treba nasadit na vykaslavanie.skorocelovy sirup mu vzdy zabral zatial. Ked som mu dala napr.solmucol nestacil.musel mat erdomed a potom este na doliecenie napr prospan.proste ten skorocel mu vzdy vystaci ze to nezlezie dole a staci jeden sirup.plus vyplach nosa a nadchovnik do nosa
@nitka1157 ahoj, aký dávaš skorocelovy sirup ? A nadchovnik do nosa miesto klasickej vincentky?
@mirka112233 ahoj nadchovnikove kvapky a skorocelovy sirup kupujem pravidelne od jednej pani z fb. Naposledy som zobrala na skusku aj tymianovy sirup. Syna minuly piatok zacalo bolet hrdlo.tak som jej hned pisala ci neni ten sirup vhodny na bolest hrdla.vyskusal a pomohol mu.ja som si ho tiez davala teraz na hrdlo ale plus aj neoangin .bala som sa aby mi zabral.lebo ja mavam casto bolest hrdla ze vzdy skoncim na antb.
@evabb123 nas syn je nastaveny na flixotide, v case akutneho kasla mu davam ventolin. Ale popri tom aj ine lieky na kasel (pidla kasla, teploty, crp a pod) Ventolin nelieci kasel, ale len ako keby pomaha rozsirit dychacie cesty.