Flixotide a Ventolin

evabb123
31. okt 2023

Dobrý večer, syn je alergik a užíva dvakrát denne flixotide, od stredy má taký suchý dunivy kašeľ, boli sme u dr, popocuvala ho a dala mu ventolin, len mám pocit že po ňom kašle viac a horšie. Nemáte nejakú skúsenosť, či je to tak ok? Vďaka.

julka188
31. okt 2023

@evabb123 nas syn je nastaveny na flixotide, v case akutneho kasla mu davam ventolin. Ale popri tom aj ine lieky na kasel (pidla kasla, teploty, crp a pod) Ventolin nelieci kasel, ale len ako keby pomaha rozsirit dychacie cesty.

amelie2017
31. okt 2023

Nas mava v zime budesodina a v pripade potreby ventolin. Ako je spomenute vyssie, ventolin netlmi kasel, rozsiruje dychacie cesty. Je mozne, ze dieta po nom viac kasle, kedze vykasliavanie hlienu je cez sirsie cesty jednoduchsie.

nitka1157
31. okt 2023

@evabb123 a ako kasle? Sucho? Alebo potrebuje vykaslat? Nas tiez flixotide a ventolin mu nasadim hned ako zacina pokuckavat na sucho.bud kasel prestane a po cca 2 3 dnoch mu nieco uz treba nasadit na vykaslavanie.skorocelovy sirup mu vzdy zabral zatial. Ked som mu dala napr.solmucol nestacil.musel mat erdomed a potom este na doliecenie napr prospan.proste ten skorocel mu vzdy vystaci ze to nezlezie dole a staci jeden sirup.plus vyplach nosa a nadchovnik do nosa

mirka112233
7. dec 2023

@nitka1157 ahoj, aký dávaš skorocelovy sirup ? A nadchovnik do nosa miesto klasickej vincentky?

nitka1157
7. dec 2023

@mirka112233 ahoj nadchovnikove kvapky a skorocelovy sirup kupujem pravidelne od jednej pani z fb. Naposledy som zobrala na skusku aj tymianovy sirup. Syna minuly piatok zacalo bolet hrdlo.tak som jej hned pisala ci neni ten sirup vhodny na bolest hrdla.vyskusal a pomohol mu.ja som si ho tiez davala teraz na hrdlo ale plus aj neoangin .bala som sa aby mi zabral.lebo ja mavam casto bolest hrdla ze vzdy skoncim na antb.