Ahojte mamičky,
Prosím vás o vaše názory, resp. skúsenosti. Náš 10-mesačný synček má v okolí úst z každej strany fliačik v tvare 1eurovky. Je červený niekedy so supinkami. Boli sme už aj u kožnej a tá nám povedala, ze pri raste zubkov je oslabená imunita a keď dáva všetko do pusinky, naháňa si tam infekciu a pokožka takto reaguje. Dala nám robenu masticku, ktorú dávame večer. Sem tam je to fajn, inokedy nie. Teraz je to však v tom teple celé hrozné, keď to vidím, je mi do plaču. K lekárne nechcem ísť, aby nám v tak nízkom veku nadávala nijaké kortikoidy.
Prosím, máte skúsenosť.
Vopred ďakujem za každý jeden názor 😊
moj maly maval tiez cervene licka a suche ked mu isli zubky, casom to odislo same, mozno mu to premasti hydratacnym kremom.
@stankadu A nezostali vám po tom nijaké stopy? Kozicka vyzila?
@lucy_liu_19 krásne sa zahojilo, žiadne stopy. 3-4 dni natierania a bolo to fuč. Inak aj ja som to mala a od pása hore až po vlasy, ked som nastúpila do novej roboty. Vyskúšala som asi 5 rôznych spôsobov liečenia, chodila som ku kožnej aj 3 mesiace a jedine ten krém mi pomohol. Za pár dní používania to pekne mizlo. Inak neskutočne smrdí. 😝 😉
Vážne? My sme to prvýkrát mali pred 3 mesiacmi. Keď išli jedni z prvých zubkov. Keď vyrástli, odznelo to. No keď išli ďalšie, znova sme zostali flakati, zhoršuje sa to v teple. Teraz sme skúsili králik od Bioderma, na odporúčanie známej a keď nezaberie, vyskúšala ten Holtov krém. Och, snáď to pominie ... verím, ze áno 😊 Pekný víkend 😉 a ďakujem Vám z celého srdca, ze ste ma upokojili, ani si neviete predstaviť ako ste mi pomohli 💛 ďakujem
@stankadu Vážne? My sme to prvýkrát mali pred 3 mesiacmi. Keď išli jedni z prvých zubkov. Keď vyrástli, odznelo to. No keď išli ďalšie, znova sme zostali flakati, zhoršuje sa to v teple. Teraz sme skúsili králik od Bioderma, na odporúčanie známej a keď nezaberie, vyskúšala ten Holtov krém. Och, snáď to pominie ... verím, ze áno 😊 Pekný víkend 😉 a ďakujem Vám z celého srdca, ze ste ma upokojili, ani si neviete predstaviť ako ste mi pomohli 💛 ďakujem
aj môj synček mával také líčka, stále sa to sem tam vráti (okrem iného ma aj exém ale to na nôžkach) a na tie líčka mu zaberá buď normálny bepanthen care prípadne imunoglukán. niekedy mu to premastím aj excipialom čo máme na nôžky.a začervenanie zmizne
ahoj, aj moja malá zvykla mávať také flaky, niekedy to mala na ruke alebo na tváry. Také červené, šupinaté a niekedy to bolo až chrastičkavé. Nám doktorka na to dala Holtov krém (od Galvex) a za pár dní to zmizlo. Pozri lišaj alebo seborea.