Ahojte, neviete prosím poradiť 🙏 dcérke sa urobili fľaky na telíčku , čo by to mohlo byť ? 😟
Sťažuje sa na bolesť v nožkach
Neboli sme na kúpalisku
Borelióza? Nemala kliešťa? Aj komare to môžu preniesť.. Išla by som určite k lekárke..
Podľa mna sú to štípance
Nie je to postipane,má tie fľaky za rovno s kožou,žiadne bodnutie ani pluzgier ,kliešťa nemala ,nič neobvyklé nepapala ani prášok som nemenila . Po dithiadene ustúpia troška ,ale neskôr sú zas 😟 včera boli menšie tie fľaky ,večer ju boleli nôžky a kolienka boli také horúce a lakte tiež ,mám strach. Ideme ráno hneď k doktorke ,ja len či sa niekto z takým niečím nestretol 😟
Odhliadnuc od tých fľakov, podľa príznakov, ktoré popisuješ, si myslím, že je to bolerióza ... si si ani nemusela všimnúť, že ju čosi infikované poštípalo ... určite treba s ňou k Dr.
@ednett
@ednett borelioza môže byť aj od komára
tiež si myslím, že je to plieseň
Tak tie ďalšie fotky už na plieseň nevyzerajú, borelioza tiež nie
To som zvedavá, čo povie doktorka, daj potom vedieť
Presne takto to mala dcera,plesen od macky.
@nikpa Este muchnicky roznasaju boreliozu.
@ednett moze to byt alergicka reakcia. Nebrala dcera atb? Moj syn mal podobne, tiez sa stazoval na bolesti kolien. 9 dni bral atb a na 10-ty den mu zacal podobny vysyp na tele. Nas to mal ale o moc horsie, na 11-ty den mi strasne opuchol a skoncil v nemocnici na kortikoidoch. Lekar to uzavrel ako alergia na atb. Testy na alergologii ho este len cakaju.
Na nohach to vyzera ako stipanec, no zbytok tela nie. Iptimne, o divujem Ta, ze si dnes nesla k lekarovi. Mna by to vystrasilo, ak vies vylucit alergiu, stipanec..
@ednett neviem poradit, ale zaujima ma co to je. Daj prosim vediet.
@ednett pliesen