Fľaky po tele, z čoho môžu byť?

bubibu
11. okt 2019

Prosím vás, dcéra sa takto zobudila. Prvýkrát má takéto fľaky na sebe . Viete mi prosím poradit čo to môže byt? Dakujem

25daniela
11. okt 2019

Možno sa už aj stratili. Najskôr je to alergická reakcia.

ankare
11. okt 2019

Fuha... To ma dosť... Ja by som zašla preistotu k dr., asi je to dáka reakcia. Držte sa!

ankare
11. okt 2019

Nemáš doma dáke antihistamikum? Fenistil?

kika831
11. okt 2019

@bubibu je to alergicka reakcia- ako decko som to mavala pravidelne po citrusoch. Treba dat fenistil kvapky. Do max 48 hod by to malo zmiznut.

silesias
11. okt 2019

Zihlavka - alergická reakcia na niečo. Potrieť fenistilom a dať fenistil kvapky.

bubibu
autor
11. okt 2019

Ďakujem baby. Fenistilom to skusim potriet. Vela jej už zmizlo, ale pár ešte ostalo. Teda to moze byť sposobene iba jedlom, alebo aj niecim inym?

katikaba
11. okt 2019

@bubibu aj farebným oblečením tmavým,môj syn to mal po čiernych teplákoch opratych

ajsha123
11. okt 2019

My sme to mali po Nurofene s príchuťou. Prvé dieťa, zbehla som k dr. Žihľavka, treba Fenistil kvapky. Prejde to

bubibu
autor
12. okt 2019

Ked kvapky mi nechce spapat.. Stačí iba potierat? Neviem z coho to má, pretože jej zmizli a zase sa urobili nové. Tak neviem co by to mohlo byt

veryhappy
13. okt 2019

To je zihlavka, alergicka reakcia na nieco, co zjedla.

janamexico
25. okt 2019

To je alergia mi sme to mali zla kombinacia jedla a v tedy mala abt a ukradla mandarinku cca 1. Hod toto dala fenistil kvapky cca
Do 2 hod ani stopy