Prosím vás stretol sa už niekto s takými fľakmi?Dcéra ich má po celom tele.Lekárka vraví,že je to z virózy,ale trvá to už dva týždne a pribúdajú nové a začali aj svrbieť.Krv a moč máme v poriadku.Ďakujem
Aj my sme mali flaky, dcera mala dlho sople, az sa s tym telo takto vysporiadalo. Ale tie jej vyzerali trosku inak. Najskor boli vystupene ako zihlavka, potom velke horuce, tvorili sa po celom tele, potom zasa vystupene a uz aj svrbili. Mala to asi dva tyzdne a sek zo dna na den nic. Boli sme na koznom, vraj tiez len virusove, keby sa to opakovalo pravidelne, islo by o ine ochorenie. Uzivali sme lieky proti alergii, opuchu, lebo jej to slo aj do tvare, okolo usi, vo vlasoch, potom vzdy hovorila nosom, nastastie sa to zatial od Vianoc nezopakovalo. Skore uzdravenie prajem 🙂
@katkahs dakujem pekne...od krku hore to vobec nemame...lekarka vravela,ze telo takto reaguje na virozu,ale mne sa to zdalo,ze uz je to dlho...mame aj lieky take ako vy ste mali...dufam,ze uz to zmizne
Ja som mala taketo flaky a bola to plesen ☹
@tinushka13 plesen?A to ako z coho sa robi?
@martina2006 Ja som to hytila v lete ked som lahla na lehatko na kpku. ale znama to mava casto. vracia sa jej to. skus jej vsetky veci poriadne preprat. nech ma svoj utekar. alebo zajdi ku koznej nech to pozrie ci to nemoz ebyt plesen. mne na to dala krem. ale tiez to svrbelo a na dotyk to bolo ine ako pokozka. ani ne vystupene napovrch ale skor take hladke.. proste iny povrch 😀
@martina2006 Dobrý deň prajem, mohla by som sa opýtať, ako ste sa toho zbavili? Môj syn to ma tiež po tele, ale nesvrbi ho to. Ďakujem srdečne😉