Fľaky na pokožke

lenka105
13. mar 2015

ahojte mamicky potrebujem poradit, dcerka sa po celom telicku vyhadzala mini vyrazockami a na par miestach vytvorili velke flaky ktore ju svrbia a skriabe to az na krv, bola som u koznej dala nam maste, hormonalne zabrali hned ( po ich vysadeni sa to objavilo znova)ale to sa nesmie dlho pouzivat a ani ich nechcem pouzivat.... mate nejake skusenosti s hojenim pokozky atd?...

ivka_marek
5. apr 2015

@lenka105 ahoj asi ma dcéra to iste. Ako ste si pomocou? Preslo jej to uz?

lenka105
autor
5. apr 2015

v TT je super kozna doktorka - mala ma atop. ekzem a uz ma telicko zahojene, mame to sice doma ako v labaku lebo doktorka nam naordnovala rozne maste ale zabrali hned po prvej aplikacii ...

ivka_marek
6. apr 2015

@lenka105 ahoj no a máte si dávať pozor na stravu alebo na niečo?

ivka_marek
6. apr 2015

@lenka105 a uz sa vôbec neskrabe?

lenka105
autor
6. apr 2015

uz po prvej aplikacii masti sa zacala koza hojit vobec sa neskrabe, teraz to ma zahojene a musim sledovat a pisat co za den spapa - zatial zareagovala na zemiaky, sunku, parky, doktorka zakazala konzervanty, citrusove ovocie, oriesky, kakao, atd. ale vela z toho co zakazala zojka este nikdy ani nejedla (napriklad kakao, oriesky...) o niekolko dni ideme na kontrolu tak som zvedava co bude....

ivka_marek
6. apr 2015

@lenka105 a stále kojis? Ked budem cez počítač tak ti napisem naše skusenosti

lenka105
autor
6. apr 2015

uz davno nie

ivka_marek
6. apr 2015

@lenka105 ja práveže kojim a hovoria ze ja musim dietovat..a nič nepomaha..

lenka105
autor
6. apr 2015

mam kamosku ktorej dcerke zistili alergiu na mlieko v 6 mesiacoch - to ju len kojila a musela prestat a prejst na tuhu stravu...

ivka_marek
6. apr 2015

@lenka105 Ahoj,
praveze to by som nerada, ale ked budem musiet :o/ takže ked kamoska kojila dcerka bola alergicka a ked prestala kojit a presli na normalnu stravu uz jej mliecne nevadilo alebo len to mliecne nedavali?
kiezby sme uz zistili z coho to je.
Minuly tyzden sme dokonca boli na Kramaroch na Koznom 5 dni, premastovali dcerku a krasne to zmizlo, jedla som aj mliecne a nevratilo sa jej to a prisli sme domov a po par dnoch zacala sa zase škrabat a postupne na celom tele jej nabiehaju cervene bodky ..

lenka105
autor
6. apr 2015

tak to mozno nie je jedlom ale napriklad praskom ci avivazou (ta sa vobec nema pouzivat) alebo je to nieco uplne ine, skus jej dat do postielky levandulu - ukludnuje deticky dobre sa spi a tiez velmi vadi roztocom a vsetkemu co nema v postielke co robit a sposobuje alergicke reakcie....
v com ju kupes? aku kozmetiku pouzivas?

ivka_marek
6. apr 2015

@lenka105 už tri roky kúpem vo woolite sensitive, idem skusit kupit Lovelu, levandulu ma zavesenu nad postielkou, uz sice velmi nevonia, ale mam esencialny levandulovy olej, prvykrat jej zabral na fliaciky, teraz uz nie..
ja avivaz nepouzivam vobec :o/