Fľaky na líčkach

dididudu
24. jan 2024

Ahojte, synovi sa urobili také fľaky na lickach. Nieje to ani drsné ani nič len zafarbená koža. Nikdy sme nemali problém s pokožkou, nikdy nemal ani len pupacik.

doris11
24. jan 2024

@dididudu nebol dlhšie vonku v zime? Že by to mal podráždene od chladu

martinka13
24. jan 2024

Presne takto nám začala piata choroba. Akurát končíme. Flaky sa zhoršovali a zmenšovali počas dňa. Potom prešli na telo.

dididudu
autor
24. jan 2024

@doris11 práveže nie, keď býva že má červené líčka tak do zmizne keď už je doma. Ale toto večer nemal a ráno vstal a už to mal. Čítala som o tej piatej chorobe preto sa obavam či to nemá náhodou... Lenže teploty nemal jediné čo je soplavy ale to on je soplavy ako skončí leto a zase leto nezačne takže tak

dididudu
autor
24. jan 2024

@martinka13 a ako ste to liečili alebo čo ste vlastne robili.?? Koľko má rôčkov váš syn?

dididudu
autor
24. jan 2024

@martinka13 a na tele boli fľaky alebo pupaciky alebo čo vlastne

conquestor
24. jan 2024

@dididudu u nás v Bn ,to ma veľa detí teraz.aj moja,3dni červené líčka a aj ruky a stehná nie pupacikove ale flakate . Inak vôbec nič iné....dala som 3x zyrtec na noc a všetko zmyzlo....

dididudu
autor
25. jan 2024

@conquestor čo to je ten zyrtec? No uvidíme ako bude ďalej či sa mu objaví niečo aj na tele

dididudu
autor
25. jan 2024

No ráno vstal, a komplet už celé líca flakate ešte aj uši. Na tele nemá žiadne pupaky len také mapky, fliaciky alebo ako to opísať ale to ani nieje vidieť to ozaj len trošičku. Má to na rukách a bruchu nikde inde

martinka13
25. jan 2024

@dididudu liečba je len symptomatická. V prípade teploty paralen, nurofen. Keď ju to svrbelo dala som Fenistilove kvapky. 9 rokov.

dididudu
autor
25. jan 2024

@martinka13 ďakujem, práveže jemu nič nieje ani ho nič nebolí ani nesvrbi nemá ani teplotu

martinka13
25. jan 2024

@dididudu fľaky, ale keď si to skrabala, mala to par minút ako poprhlene žihľavou. Úplne jej tie fľaky opuchli

stanulienkat
25. jan 2024

Nezjedol nejaky alergen?

dididudu
autor
25. jan 2024

@stanulienkat nemal veľmi čo, on nikdy nemal alergickú reakciu boli sme aj u alergologa nemá žiadne alergie. On ani ako maličký nikdy nič nemal na tvaricke. Zato dcéra má vkuse vyhadzane okolo úst aj ekzém na licku

stanulienkat
25. jan 2024

@dididudu on ani nemusi byt alergicky, moze mat aj bez toho vysyp. Nejake exoticke ovocie, vajicko, oriesky...

dididudu
autor
25. jan 2024

Bol u doktorky s muzom a potvrdila sá piata choroba vraj ak nebudú teploty nič v pondelok môže naspäť do školy že vraj už infekčný nieje. Crp mu robila to má v poriadku a stery nám volať zajtra o výsledky

dididudu
autor
25. jan 2024

@stanulienkat ovocie neje nič okrem banánov, oriešky neje a vajíčka jedáva pravidelne. On s jedením má dosť veľký problém čiže on má pár veci ktoré ľúbi a to stále striedame dookola. Nič nové on nejedava

martinka13
25. jan 2024

@dididudu ani dcéra nič nemala. Na tvári ju to vôbec nesvrbelo. Až po 3 dňoch na tele. Ale nič tragické