Fľaky na hlave u ročného syna

9. sep 2022

Ahojte. Ťažko sa mi to fotí. No syn má na hlave z boku fliačky, sú také bledohnedé. Keď som mu prezrela hlavičku ma to aj vo vlasoch. Nevyzerá to ako mliečna chrasta, sú to fliačky. Môže sa to ešte premeit na chrasty, alebo to je niečo iné. Napr zo slnka, alebo z potu, či neviete náhodou poradiť čo to môže byť.
Ďakujem

andreatytler
9. sep 2022

Moze byt ze to je forma znamienka... v anglictine sa to vola stork bite. Vacsinou to maju deti na krku vzadu, alebo podobne na cele.
Sleduj to. Ak sa to nebud menit, tak to moze byt ono... ale urcite sa opytaj doktora na nasledujucej kontrole.
https://www.whattoexpect.com/first-year/baby-ca...

baluinka
9. sep 2022

hm,nasa ma na hlave to iste, 2 take fliaciky,vsimla som si to uz davnejsie ale nevenovala som tomu pozornost,povedala som si,ze ide o znamienko. je ale pravda ze teraz na dovolenke pri mori sa mi zda,ze sa trochu zvyraznili,dokonca si ich uz vsimol aj manzel. asi skocim ku koznej po navrate domov.

autor
9. sep 2022

@andreatytler toto asi ono nebude, ale ďakujem, je to skôr hnedé

autor
9. sep 2022

@baluinka tiež sa mi zdá, že je to výraznejšie ako bolo, a rovnako som si to predtým nevšimala. Ale prezrela som vlásky a ma to po hlavičke ale ešte bledsie. No ako som pozerala na nete, že to môže ešte stále byt aj mliečna chrasta, že sa tvorí aj neskôr. Tak neviem ci to nemôže byť taký začiatok toho. Kúpila som šampón na tu mliečnu chrastu a som zvedavá či to zmizne. Dajte vedieť ako u Dr. Ja skúsim tento týždeň šampón a pôjdeme aj my Dr.