Ahojte maminky,
Je piatok večer tak k doktorke sa nedostanem až v pondelok. Synčekovi sa vytvoril takýto fľak na líčku. Mali ste to už niekto? Nič iné nezvyčajne nejedol, pred pár dňami jahody ale tak predtým mu nic nevadilo, žiadne alergie nemá… ďakujem
@5rush fuh, tak toto by som pripisovala presne borelióze. Nechápem že vám po mesiaci robili testy pretože to bolo úplne zbytočné. Tak ako píše @lyci, testy sa robia neskôr. Mne dokonca až po 2 mesiacoch. Určite hneď riešte opakovanie testov a následnú liečbu ATB. Nie vždy sú prítomné fľaky, no môžu sa objaviť aj po niekoľkých mesiacoch. Viac info:
https://www.imunovital.sk/odborne-clanky/lymska...
@5rush moja dcera tiež mala taký, nemala kliešťa, resp.som si nic nevsimla. Robili testy na boreliozu a tiež negativ. Po mesiaci to zmizlo, boli sme na koznom?? Po 2 rokoch (presne minuly mesiac), začala mat bolesti chrbta, ruky jej trpli aj nohy..skôr ráno keď sa zobúdzala. Tak jej robili odber krvi na všetko aj boreliozu a bola negativ. Takze neviem, čo to vtedy mala ani kozna nevedela, tiež myslela, že borelióza.
vizera to na boreliozu
Nemal náhodou kliešťa? Čítala som že fľaky môžu časom migrovať.