Fľak na chrbátiku

kristin22
5. jan 2022

Dobre rano, chcem sa opytat ci nema niekto skusenost s takymto flakom dcerka ho ma na chrbatiku nikde viac len tento jeden alebo ci neviete co to moze byt ...

Dakujem pekne za odpovede.

viera
5. jan 2022

Nie je to moc ostre ale vyzera to ako bradavica?

kristin22
autor
5. jan 2022

@viera takto lepsie vidiet ?

viera
5. jan 2022

Nie je to uplne super odfotene ale myslim si, ze bud bradavica, mozno aj nejke oskretie?Mokva to?Alebo?

kristin22
autor
5. jan 2022

@viera nie nie nemokva to mala mala ekzemy tak este sa trosku skriabe ale uz jej zmizli ale toto ma stale uz dlhsie

janai1
5. jan 2022

Materské znamienko

katkasmacka
5. jan 2022

Dobry den,nas ma egzemy a vyzera to velmi podobne...ma to na zopar miestach na tele,mensie i vacsie bodky...

kristin22
autor
5. jan 2022

@katkasmacka tak myslite ze to je z ekzemu ?

katkasmacka
5. jan 2022

Myslim ze to je egzem...je to podobne ako ma nas...odporucam ale ist koznej,ta bude vediet urcite o co ide...alebo skuste pockat ak by to bolo oskretie tak to zmizne...pripadne ak mala egzem skuste natierat tym cim ste natierali egzem...ichtyolovu pastu mate?ja tou natieram...

kristin22
autor
5. jan 2022

@katkasmacka mame od koznej robenu mast tak skusim pomastit 🙂 a dakujem pekne za odpoved 🙂

luccija
5. jan 2022

@kristin22 ako dlho to má?mne to vyzerá ako materské znamienko

kristin22
autor
5. jan 2022

@luccija tak uz to ma dlhsie mozno ked mala 7-8 mesiacov doktorka to nikdy neriesila aj na poradni nikdy k tomu nic nepovedala ... ale nasa doktorka nam aj ekzem dost zanedbala takze uz jej velmi neverim a chceme ist k inej tak som sa chcela opytat tu ci je to nieco vazne alebo len nieco take ako to znamienko napr. ak tak pojdeme ku koznej radsej lenze tiez je tam dlha cakacia doba ...

luccija
5. jan 2022

@kristin22 odfot to poriadne a aj v skupine na MK zdravotníci radi kožná lekárka neviem nick teraz...podľa mňa toto ekzém nie je moja dcéra má také znamienko, ale tak zmenia lekára uvidíš...

kristin22
autor
5. jan 2022

@luccija pisala som uz tak uvidim 🙂 a dakujem pekne za odpoved 🙂