Dobre rano, chcem sa opytat ci nema niekto skusenost s takymto flakom dcerka ho ma na chrbatiku nikde viac len tento jeden alebo ci neviete co to moze byt ...
Dakujem pekne za odpovede.
Nie je to uplne super odfotene ale myslim si, ze bud bradavica, mozno aj nejke oskretie?Mokva to?Alebo?
Materské znamienko
Dobry den,nas ma egzemy a vyzera to velmi podobne...ma to na zopar miestach na tele,mensie i vacsie bodky...
@katkasmacka tak myslite ze to je z ekzemu ?
Myslim ze to je egzem...je to podobne ako ma nas...odporucam ale ist koznej,ta bude vediet urcite o co ide...alebo skuste pockat ak by to bolo oskretie tak to zmizne...pripadne ak mala egzem skuste natierat tym cim ste natierali egzem...ichtyolovu pastu mate?ja tou natieram...
@katkasmacka mame od koznej robenu mast tak skusim pomastit 🙂 a dakujem pekne za odpoved 🙂
@luccija tak uz to ma dlhsie mozno ked mala 7-8 mesiacov doktorka to nikdy neriesila aj na poradni nikdy k tomu nic nepovedala ... ale nasa doktorka nam aj ekzem dost zanedbala takze uz jej velmi neverim a chceme ist k inej tak som sa chcela opytat tu ci je to nieco vazne alebo len nieco take ako to znamienko napr. ak tak pojdeme ku koznej radsej lenze tiez je tam dlha cakacia doba ...
Nie je to moc ostre ale vyzera to ako bradavica?