Fistula v ústach

sprjuska
9. apr 2024

Prosim vas, poradte nieco na fistulu v ustach u dvojrocneho dietata..termin u stomatologa ma.e o 6 tyzdnov, takze dovtedy to musime riesit tak, ze sa tych fistul budeme len zbavovat..

alickapusinka
9. apr 2024

To vyhľadaj skôr lekára. Je to nebezpečne ak má hnis. Toľko by som určite ani zo sebou nečakala nie to z dieťaťom ak máš zaplať chod na súkromnú kliniku kde berú hned.

sprjuska
autor
9. apr 2024

@alickapusinka no nas uz odmietli na troch klinikach z kapacitnych dovodov ( dve v ba a jedna v Za) a zaplatila by som hocikolko...pokym nema horucku, pediater atb nepredpise, uz som to riesila

limoncino
9. apr 2024

@sprjuska skús 3sdent v Bratislave, súkromná klinika

alickapusinka
9. apr 2024

@sprjuska pane bože to sú lekári .Skús Bory tam teraz že je nejaká špeciálna zubná ambulancia. Už ak bude horúčka a praskne to už nebude veľmi dobra situácia. Skús Bory. Odkiaľ si v MT je maxiofacialne tam tiež robia zuby vzali by ťa skôr.

sprjuska
autor
9. apr 2024

@limoncino
@alickapusinka vyskusam ich zajtra kontaktovat..je to veru bieda, co sa pedostomatolog tyka a este, ked je potrebne osetrenie v celkovej anesteze, to je veru nadlho
.

alickapusinka
9. apr 2024

Na tej maxiofacialnej klinike v MT tam je aj oddelenie zuby operujú aj v narkoze moja dcérka bola na operácii zubov počas operácie spala.