Prosim vas, poradte nieco na fistulu v ustach u dvojrocneho dietata..termin u stomatologa ma.e o 6 tyzdnov, takze dovtedy to musime riesit tak, ze sa tych fistul budeme len zbavovat..
@alickapusinka no nas uz odmietli na troch klinikach z kapacitnych dovodov ( dve v ba a jedna v Za) a zaplatila by som hocikolko...pokym nema horucku, pediater atb nepredpise, uz som to riesila
@sprjuska pane bože to sú lekári .Skús Bory tam teraz že je nejaká špeciálna zubná ambulancia. Už ak bude horúčka a praskne to už nebude veľmi dobra situácia. Skús Bory. Odkiaľ si v MT je maxiofacialne tam tiež robia zuby vzali by ťa skôr.
@limoncino
@alickapusinka vyskusam ich zajtra kontaktovat..je to veru bieda, co sa pedostomatolog tyka a este, ked je potrebne osetrenie v celkovej anesteze, to je veru nadlho
.
Na tej maxiofacialnej klinike v MT tam je aj oddelenie zuby operujú aj v narkoze moja dcérka bola na operácii zubov počas operácie spala.
To vyhľadaj skôr lekára. Je to nebezpečne ak má hnis. Toľko by som určite ani zo sebou nečakala nie to z dieťaťom ak máš zaplať chod na súkromnú kliniku kde berú hned.