Filiálna terapia pre deti - skúsenosti

marikap18
24. máj 2017

Ahojte mamicky, mam 5 rocneho syna a so psychologickou riesime problem vyprazdnovania. Na poslednom sedeni mi ponukla terapiu zvanu filialna terapia. Kazdy den musim stravit 30 min. so synom a pouzivat pri tom kokretne vybrane hracky. Zoznam tychto hraciek dost dlhy a preto sa chcem spytat, ci niektora z vas uz tuto terapiu nevyskusala-ci bola s nou spokojna a ci tieto hracky nahodou nema. Niektore mam, ale nie vsetky:
napr. Babatko, kojenecka flaska, nocnik pre babiku, zachod pre babiku, domcek, ktory sa da otvarat a ztvarat, rodina malych babik(mama, tata, syn,...), trpaslik, cert, jezibaba, zariadenie do kupelne, kuchyne, spalne, kuchynsky riad, plastovy vojacikovia, manusky-napr. jezibaba a babicka, princ princezna...
Dakujem

dionyzka
24. máj 2017

@marikap18 vyskusala som a pomohla velmi, vedomosti z nej vyuzivam pri vychove kazdy den.
Terapia sa robi nie kazdy den, ale raz za tyzden 30 minut - a z mojho pohladu je to dost narocne. Ten balik hraciek si kup, ono zasa necakaj, ze to urobis 2-3krat a bude to v poriadku. ( napr. pokupuj v akciach, cez bazar)

marikap18
autor
26. máj 2017

vdaka za info, budem musiet pokupovat, ja lenze, ci to nema niekto vsetko, aby som nemusela zhanat po kuskoch

moniika82
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
popelka884
4. okt 2021

@marikap18 Dobrý deň. Prosím Vás môžem sa opýtať či ste niekde zohnali hračky k terapii. Viem že už odvtedy uplynula nejaka doba ale predsa len sa skúšam pýtať.
Ďakujem

fiffinkaa
4. okt 2021

Môžem sa spýtať to budete viesť doma vy s dieťaťom alebo je na to kurz. Ďakujem

marikap18
autor
7. okt 2021

@popelka884 Ano, od kamaratok a zo synovej skolky. Mali vyradene nejake hracky. Ak by ste mali o nieco zaujem, mozno este nieco najdem.

popelka884
7. okt 2021

@fiffinkaa Dobrý večer. Robim si kurz aby som mohla viesť potom doma s deťmi.

popelka884
7. okt 2021

@marikap18 Dobrý večer. Potrebujem rodinku do malého domčeka, manušky, duteho žraloka, nejaké vrece na boxovanie.
Ďakujem

marikap18
autor
10. okt 2021

@popelka884 To uz nemam. Snad sa Vam to podari najst.

alex123andra
9. okt 2022

@marikap18 dobry deň viem, že Váš prispevok, je starši, ale mali ste so synčekom problem s odplienkovanim? Či len celkovo s kakanim? Pomohla Vám terapia? Náš malý bude mať 3r.a nechce si sadnuť na šerbik ani na redukciu na WC...nedarì sa mi ho ani odplienkovať 🤷‍♀️😥

marikap18
autor
10. okt 2022

@alex123andra Mali sme to iba s kakanim.A trvalo to do jeho 8-9 rokov.Postupne ako bol starsi,tak si to sam zacal uvedomovat.Ale zasa mladsi,ten prestal pouzivat pluenky az ked mal 3 roky Presnejsie- cez leto sa naucil cikat do zachoda,ale kakat nie.To si vzdy vypytal plienku.Az teraz pred letom v 5tich rokoch zacal kakat sam do zachoda.Proste som tomu sama davala cas,netlacila som nanho,iba obcas som spomenula,ci nechce zachodik.Ked povedal,ze nie,respektovala som to.A nakoniec same sa to dostavilo.Dajte tomu cas,potrebuje iba dozriet.

alex123andra
10. okt 2022

@marikap18 ďakujem pekne, že ste mi odpisala 🤗🤗❤❤

mia2906
22. okt 2023

@marikap18
@dionyzka
@popelka884 ahojte, tiež zvažujem filialku tak sa chcem v tejto skupine poradiť či niekto nemáte hračky na to potrebné, odkúpila by som ♥️🙂 ďakujem

marikap18
autor
23. okt 2023

@mia2906 Mam domcek s babikami.Ak by ste mali zaujem.

mia2906
23. okt 2023

@marikap18 ďakujem viete mi poslať foto a cenu do správy 🙂♥️